Straks lopen alle 'The Walking Dead'-series weer gelijk

Straks lopen alle 'The Walking Dead'-series gelijk

Het lijkt erop dat het hele The Walking Dead-universum straks weer gesynchroniseerd is.

Jim Pedd, 27 juli 2021 om 09:07

Maakt Fear the Walking Dead een sprong in de tijd? Chief content officer Scott Gimple vertelde tijdens de San Diego Comic-Con @ Home dat de serie The Walking Dead mogelijk gaat bijhalen.
Het zevende seizoen van de serie komt er met rasse schreden aan. De boel zal de draad oppikken na de conclusie van het vorige seizoen, en we zien dus hoe Morgan Jones en Grace overlevers van een gigantische aanval met kernbommen zijn. Het leven wordt anders en de personages zullen jaren in een bunker moeten overleven om weer naar buiten te kunnen.

Een tijdsprong
Tijdens het panel vertelde Gimple: "Ze liggen nu behoorlijk ver uit elkaar. We hebben het over dit soort dingen gehad, en ook over dingen in andere series. Dus ik heb een standaard reactie voor je: het is mogelijk."

De serie Fear speelt zich ruwweg drie jaar na de uitbraak van het zombievirus af in 2010. Daarmee is de serie gesitueerd rond het moment dat Rick Grimes verdween aan boord van een CRM-helikopter in het negende seizoen van The Walking Dead.

Maar in dat negende seizoen sprong The Walking Dead ook zes jaar vooruit in de tijd, waardoor die zich tegelijk met The Walking Dead: World Beyond afspeelt. Dat belooft dus wat als de drie series zich straks eventueel tegelijk af gaan spelen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws