'Dexter' is terug in de eerste trailer voor seizoen 9

'Dexter' is terug in de trailer voor seizoen 9

Het negende seizoen van de serie Dexter komt er heel snel aan!

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 17:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De trailer voor het negende seizoen van Dexter is er dan eindelijk. Acteur Michael C. Hall keert terug in de herfst als de grote moordenaar.
Ditmaal heeft Dexter Morgan zijn leven achter zich gelaten en de zonnige kusten van Florida verlaten voor het winterachtige upstate New York. De rampzalige Dexter-finale leidde ertoe dat het personage op de vlucht moest. Hij doodde zijn zus Debra en dumpte haar lichaam wel nog even in de oceaan.

Tien afleveringen
De negende rits heeft de titel Dexter: New Blood gekregen. In de video zien we ook alvast iets van wat we kunnen verwachten.

Dexter lijkt te wennen aan zijn nieuwe leven in het kleine, sneeuwachtige stadje. We zien hem bij een plaats delict, waar ook het personage Kurt Caldwell staat. Vanaf 7 november weer te zien. Hieronder de trailer:


Oorspronkelijk was Michael C. Hall het enige castlid dat terug zou keren in dit nieuwe en negende seizoen. Maar nieuwe berichten wijzen erop dat Jennifer Capenter en John Lithgow terugkeren. En ook is actrice Jamie Chung te zien als een true crime podcaster en speelt Clancy Brown de burgemeester van het stadje waar Dexter nu leeft.
Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws