Duistere schurk uit Marvel-serie 'Moon Knight' lijkt onthuld

Schurk uit Marvel-serie 'Moon Knight' onthuld

Schurk uit de nieuwe Marvel-serie met Oscar Isaac is gevonden in de Franse acteur Gaspard Ulliel.

Bram de Groot, 27 juli 2021 om 18:32

De opnames voor de nieuwe Marvel-serie Moon Knight van Disney+ en Marvel Studios wordt op dit moment opgenomen. Zoals gewoonlijk zijn er naast de held ook schurken te zien en nu lijkt een nieuwe te zijn onthuld.
Wat er exact in de serie gaat gebeuren is niet duidelijk. Duidelijk is wel dat Moon Knight zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe gaat maken in 2022. De is serie is in handen van schrijver Jeremy Slater (The Umbrella Academy) en regisseurs Mohamed Diab (Cairo 678) en het duo Justin Benson en Aaron Moorhead (Synchronic).

Schurk uit Moon Knight onthuld
Eerder werd al duidelijk dat Ethan Hawke (Training Day) de hoofdschurk gaat spelen, mogelijk Sun King of Werewolf by Night.

Een nieuw bericht meldt dat de Franse acteur Gaspard Ulliel (Hannibal Rising, Twice Upon a Time) de rol gaat spelen van Anton Mogart a.k.a. Midnight Man. Dit personage debuteerde in Moon Knight #3 uit 1981, de gekostumeerde kunstdief die middernacht toeslaat. Hij is ook een pion van Bushman, de aartsvijand van Marc Spector a.k.a. Moon Knight.

Moon Knight zal naar verwachting in 2022 op Disney+ verschijnen, evenals de Marvel-series She-Hulk en Secret Invasion en mogelijk de tweede seizoenen van Loki en What If...?Bron: comicbook

Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney

Populair nieuws