Nieuwe 'The Walking Dead'-held spreekt voor het eerst

'The Walking Dead'-held spreekt voor het eerst

Mercer belooft heel opwindend te worden in de serie The Walking Dead.

Jim Pedd, 27 juli 2021 om 19:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Michael James Shaw maakt zijn debuut in het The Walking Dead-universum met de rol van Mercer. Het is een fanfavoriet personage uit de comics, verbonden aan de Commonwealth.
Van die Commonwealth zagen we al iets in het tiende seizoen van de hitserie van AMC. Een aantal van de helden die we volgen werd namelijk ontvoerd door soldaten van de Commonwealth, een op het moment dat onze groep ze tegenkomt vrij dictatoriale samenleving bestaande uit zo'n 50.000 overlevenden.

Nieuwe personage: Mercer
"Comic-fans weten dat er een bepaalde verhaallijn is waar onder meer Mercer mee te maken heeft, die gespeeld wordt door Mike Shaw met heel wat verve," vertelde Angela Kang tijdens het Comic-Con @ Home panel van de serie. Daarna kreeg Shaw het woord.

Hij sprak voor het eerst over zijn rol en mocht nog niet veel onthullen. Wel zei hij dat het "een genot was om mij bij The Walking Dead te mogen voegen, vooral na vorig jaar. Er zat daardoor echt licht aan het einde van de tunnel. Als ongemakkelijk kind die het geweldig vond om comics te lezen en nu in de schoenen van een heel gaaf comic-personage moet stappen, dat is echt een droom."

De stoïcijnse soldaat is een favoriet van fans. Dat belooft dus wat en de druk op Shaw om het goed te doen is groot.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, James Michael Shaw, Angela Kang, Mercer

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws