De geheimhouding rond 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' gaat wel heel erg ver

Verhaal 'Obi-Wan Kenobi' zelfs voor cast onbekend

Joel Edgerton heet eigenlijk geen enkel idee waar de serie waarin hij speelt over gaat.

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 06:00

Star Wars-fans kennen de ruwe tijdlijn en veel sterren van Obi-Wan Kenobi zullen dat ook hebben. Maar waar de serie precies over zal gaan is nog niet bekend.
Acteur Joel Edgerton, die wederom te zien is als Owen Lars (een rol die hij voor het laatst speelde in de film Revenge of the Sith), claimt nu dat hij net zo weinig van het verhaal weet als de fans van de serie. Hij claimt in elk geval niet alle scenario's gezien te hebben.

Niet alles weten
"Ik kan je niets over de serie vertellen en zit net als jullie zo'n beetje volledig in het duister," onthulde Edgerton tijdens een interview met de site ComicBook, dat hem vroeg hoe groot zijn rol zal zijn.

"We weten allemaal dat het universum van Star Wars zich in een serieuze lockdown bevindt. Een van de redenen daarvoor ligt in 't feit dat mensen niet willen dat er al te veel verhalen verklapt worden voordat ze uitkomen. Het mooie aan Star Wars-fans, is dat zij makers van het volgende Star Wars-universum zijn en ik denk dat degene die deze dingen ontwikkelt, met de fans in het achterhoofd hiermee bezig is. Je moet dus niet te veel afwijken van wat je zou verwachten."

De serie van Disney+ wordt op dit moment opgenomen. Er is nog geen releasedatum bekend voor het eerste seizoen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Joel Edgerton

Populair nieuws