Deze terugkeer in 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' hadden we niet verwacht

Obi-Wan Kenobi-terugkeer hadden we niet verwacht

De terugkeer van C-3P0 en R2-D2 hadden we niet zien aankomen in de serie van Disney+.

Jim Pedd, 21 juli 2021 om 08:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu de opnames van de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi in volle gang zijn, horen we steeds meer over het project. Zo horen we vandaag dat C-3PO en R2-D2 in de televisieserie zouden zitten.
De serie is het langverwachte project rond Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi en speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope. We zien hoe Kenobi omgaat met zijn ballingschap op woestijnplaneet Tatooine.

Oude bekenden
We hadden natuurlijk al het vermoeden dat de serie rond Obi-Wan Kenobi niet alleen om hem zou draaien. Disney en Lucasfilm blijken nu echt de kans aangegrepen te hebben om oude bekenden terug te brengen.

Vandaag horen we dat ook C-3PO en R2-D2 te zien zullen zijn in de televisieserie. Dat meldt Latino Review Movie op basis van zijn anonieme bronnen binnen de productie.

"Ja, het klinkt logisch dat Leia te zien is, dus zijn Artoo en Threepio dat dan ook? LRM kan exclusief onthullen dat zowel Artoo als Threepio een verschijning hebben binnen Obi-Wan Kenobi. We kunnen niet zeggen hoe groot hun rol zal zijn, maar ze zitten er in."

Dat belooft dus wat voor de serie!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Disney Plus, Star Wars, Obi Wan kenobi, C3P0, R2D2

Populair nieuws