Disney+-serie 'Secret Invasion' gaat heel snel van start

Disney+-serie Secret Invasion gaat snel van start

De opnames van de serie Secret Invasion gaan snel van start. Mooi nieuws dus.

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 06:37

Nu de opnames van Moon Knight en She-Hulk hun afronding naderen, is de volgende rits projecten van Marvel Studios bijna klaar om te filmen. Dat betekent specifiek dat Secret Invasion bijna mag gaan beginnen.
Dat stelt Charles Murphy op Twitter. Murphy heeft doorgaans welingelichte bronnen binnen Marvel Studios en zijn verhalen zijn meestal dus niet heel slecht. In dit geval gaan we er dan ook vanuit dat zijn scoop klopt.

Snel beginnen
Murphy meldt dat de opnames halverwege augustus van start gaan. Die moeten dan doorlopen tot ergens in de loop van december. Mocht dat kloppen, zullen we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op de televisieserie.

De kans is namelijk groot dat de makers na afronding van de opnames pak 'm beet een half jaar tot driekwart jaar nodig hebben om de boel af te maken. Dat betekent dat de serie in de tweede helft van het jaar op Disney+ te zien kan zijn.

Secret Invasion wordt opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. De hoofdrollen zijn voor Samuel L. Jackson, die te zien is als Nick Fury, en Ben Mendelsohn die de rol van Talos speelt. Samen krijgen zij te maken met een invasie van vormveranderaars op Aarde.
Bron: CB

Lees meer over: Secret Invasion, marvel studios, Disney Plus, Samuel l Jackson

Populair nieuws