'Star Wars'-fans kunnen straks genieten van Darth Vader, Jedi's en meer

Obi-Wan Kenobi omvat ook Darth Vader

De serie rond Obi-Wan Kenobi belooft heel speciaal te worden als we dit zo horen.

Jim Pedd, 20 juli 2021 om 09:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Sung Kang is opmerkelijk spraakzaam over de serie Obi-Wan Kenobi die gemaakt wordt voor Disney+. De verwachting is dat hij een Inquisitor van de Sith speelt. Tijdens een interview vertelde Kang dat hij Darth Vader en meerdere Jedi op de set zag.
De acteur speelt volgens de geruchten de rol van The Fifth Brother in de serie. Helemaal zeker is dat niet, maar de geruchten lijken behoorlijk geloofwaardig.

Jedi en Darth Vader
Tijdens een interview met Rotten Tomatoes, vertelde de acteur enorm opgewonden te zijn over de vooruitzichten voor de serie rond Obi-Wan Kenobi. Hij deed enkele interessante onthullingen:

"Het gevoel dat ik op de set krijg, is dat elk crewlid - en dat zie je in hun ogen - is op de plek waar ze altijd al hadden willen zijn. Je ziet ze gewoon denken: 'Het is mijn droom om hier te zijn, om een van de Star Wars-personages te zien of Darth Vader of een van de Jedi die rondlopen," aldus Kang.

We weten al dat Hayden Christensen weer te zien is als Darth Vader. Dat Kang op deze manier over een combinatie met Darth Vader spreekt, hint erop dat hij echt een van de Inquisitors speelt.
Bron: CBM

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Sung Kang

Populair nieuws