'Better Call Saul'-ster Bob Odenkirk zakt in elkaar op de filmset en met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Bob Odenkirk zakt in elkaar op de filmset

De acteur is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, hoe het gaat is niet bekend.

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 12:55

Acteur Bob Odenkirk, op dit moment de ster van Better Call Saul, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij zakte in elkaar tijdens de opnames van de serie.
Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. TMZ weet te melden dat de acteur vlak voor het begin van de middag in elkaar zakte. Hij zou op dit moment nog altijd in het ziekenhuis liggen. Hij zakte in elkaar op de Sony-studioterrein, een ambulance kwam snel om hem te halen en bracht hem naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Saul Goodman
Odenkirk speelt de rol van Saul Goodman al meer dan een decennium. De eerste keer dat hij in de huid van het personage kroop was in 2009, in een aflevering van Breaking Bad. Inmiddels is spin-off Better Call Saul druk bezig met de opnames van z'n zesde en laatste seizoen.

De opnames liggen nu natuurlijk stil, tot duidelijk is hoe Odenkirk eraan toe is en wat eventueel nodig is voor zijn herstel.

Toen we Saul Goodman voor het eerst ontmoetten, was het personage een succesvolle strafrechtadvocaat, die verstrikt raakte in het web van leugens, geweld en chaos dat Walter White volgde. In de serie Better Call Saul leren we hoe Jimmy McGill verandert in Saul Goodman.
Bron: TMZ

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, AMC

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws