'The Umbrella Academy' van Netflix krijgt mogelijk nog een serie

Krijgt The Umbrella Academy een spin-off?

Leidt de franchise rond The Umbrella Academy tot een nieuwe serie op Netflix?

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 12:15

Netflix boekt tot nu toe groot succes met de serie The Umbrella Academy. De twee seizoenen die tot nu toe verschenen, trokken elk meer dan 40 miljoen streams in de eerste vier weken na de release.
Het gerucht gaat nu dat Netflix mogelijk van plan is een spin-off te maken. Netflix zou een anime willen maken, die gemaakt zou worden door Powerhouse Animation Studios. Dat moet dan een tweedimensionale draai geven aan de populaire serie.

Meer materiaal
Op dit moment is Netflix druk bezig met de opnames van het derde seizoen van de televisieserie. Dat zou volgend jaar ergens te zien moeten zijn en intussen horen we dat Netflix al denkt aan een vierde seizoen.

The Umbrella Academy past in elk geval binnen de verhalen dat Netflix zoekt naar meer franchises om te maken en mensen mee vast te houden.

De franchise is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way en draait om een vrij disfunctionele familie van superhelden. Zij worden samengebracht door de dood van hun vader, en blijken de apocalypse te moeten stoppen. In het tweede seizoen zitten ze vast in het verleden.
Bron: GFR

Lees meer over: The Umbrella Academy, netflix, Geralt Way

Populair nieuws