Gaat Kim het niet overleven in 'Better Call Saul'?

Gaat Kim dood in 'Better Call Saul'?

Bob Odenkirk weet niet hoe Better Call Saul eindigt, maar het zo zijn eigen theorie.

Jim Pedd, 8 juni 2021 om 10:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Bob Odenkirk stelt dat hij nog niet weet hoe de serie Better Call Saul zal eindigen. Maar hij wil wel speculeren en met name ook over het lot van Kim Wexler.
Het personage is nauw verbonden met Jimmy McGill en in het vijfde seizoen stonden Kim en Jimmy zelfs even tegenover elkaar. Maar in al haar briljantie wist actrice Rhea Seehorn Kim in het nieuwe seizoen zo te spelen dat je in het zesde en laatste seizoen een heel andere kant van haar te zien krijgt.

Hoe gaat het verder?
Een van de vragen die fans hebben, is hoe het Kim aan het einde zal vergaan. We zien haar immers niet in Breaking Bad, waar Better Call Saul vandaan komt.

Gelukkig heeft Bob Odenkirk een toch enigszins geruststellende theorie. Tegenover The Guardian vertelde hij niet te weten wat er gebeurt met het verhaal, tot hij de scènes mag spelen. "Ik houd ervan om verrast te worden net als een kijker van het verhaal. Ik heb zo mijn eigen theorieën, maar het zijn niet meer dan dat."

"Ik denk niet dat zij dood gaat. Ik denk dat ze in Albuquerque is en nog altijd advocaat is. En dat hij nog altijd het pad met haar kruist. Voor mij zou dat zijn verlangen drijven, om overal op billboards te staan. Omdat hij wil dat zij hem ziet."
Bron: The Guardian

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Bob Odenkirk, AMC, Kim Wexler, Rhea Seehorn

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws