search
Ben je klaar voor een nieuwe horrorserie? 'The Conjuring' komt er mogelijk aan
Series / Nieuws

Ben je klaar voor een nieuwe horrorserie? 'The Conjuring' komt er mogelijk aan

De filmreeks The Conjuring zou een spin-off krijgen op televisie, dat kan leuk worden!

WarnerMedia wil zoveel mogelijk van zijn franchises ook naar televisie brengen. De reden daarachter is duidelijk: om streamingdienst HBO Max zo groot mogelijk te maken.

Nu gaat het verhaal dat de avonturen van Ed en Lorraine Warren ook naar televisie komen. Dat nadat er al meerdere goed ontvangen films over hen uitkwamen in het The Conjuring-universum.

Enorm universum
De verhalen van Ed en Lorraine Warren worden in de bioscoop uitgebracht onder de The Conjuring noemer. Ook zijn er al meerdere spin-off franchises gemaakt, waaronder The Nun en Annabelle. En we weten dat men kijkt naar de mogelijkheid om nog veel meer nieuws uit te brengen.

Er zijn dan ook nog meer dan genoeg mythen, legenden, geesten en klopgeesten om in de mythologie van de franchise te passen en onderdeel te maken van een The Conjuring Universe.

Het gerucht gaat nu via de site Giant Freakin Robot dat er daadwerkelijk gekeken wordt naar zo'n serie. Wanneer die te zien moet zijn is niet bekend, maar duidelijk moge zijn dat de serie gemaakt zou worden voor HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen