Veel steun voor 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na hartproblemen

Veel steun voor acteur Bob Odenkirk

Bob Odenkirk ligt in het ziekenhuis nadat hij hartproblemen kreeg op de filmset.

Jim Pedd, 30 juli 2021 om 07:55

Eerder deze week hoorden we dat Better Call Saul-ster Bob Odenkirk met bloedspoed naar het ziekenhuis gebracht werd. De acteur had hartproblemen en zakte tijdens de opnames van de zesde reeks in elkaar.
Tot dat moment vonden de opnames van de serie plaats in New Mexico. De acteur, die advocaat Saul Goodman, a.k.a. Jimmy McGill speelt, zakte in elkaar. Bezorgde crewleden belden een ambulance, die de acteur met spoed naar het ziekenhuis bracht. Daar wordt hij ook nu nog behandeld.

Veel steunbetuigingen
De acteur en komiek heeft al decennia ervaring in de industrie. Hij werd vooral bekend toen hij tekende voor Breaking Bad. Daarin speelde hij gedurende 36 afleveringen de rol van Saul Goodman.

In 2015 kreeg hij van AMC een eigen serie, een prequel die verkende hoe Jimmy McGill, een advocaat die niet helemaal eerlijk te werk ging, zou verkennen.

De acteur kreeg voor al zijn werk maar liefst vier keer een nominatie voor een Emmy Award, en vier keer voor een Golden Globe Award. Heel wat mensen kennen en waarderen zijn werk dus.

En dus is het niet gek dat het internet vol steunbetuigingen staat. Zo stuurde Michael McKean, die in de serie Jimmy's broer Chuck speelt, "heel veel liefde" naar Odenkirk:


Lees meer over: Bob Odenkirk, AMC, Better Call Saul, Breaking Bad

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws