'Star Trek: Voyager' krijgt mogelijk wel heel vreemde spin-off

De serie Star Trek: Voyager krijgt mogelijk een vervolg, maar wat voor een.

Jim Pedd, 31-07-2021 12:54

De serie Star Trek: Voyager was een opmerkelijke toevoeging aan de franchise. De zeven seizoenen vestigden heel wat interessante ideeën en nu gaat het gerucht dat de serie terugkeert.
Star Trek: Voyager speelt zich af in het Delta-kwadrant, waar het schip de USS Voyager met haar bemanning strandt. Daarop besluiten ze onder leiding van kapitein Kathryn Janeway te proberen terug te reizen, al zal dat zeventig jaar duren.

Een spin-off
Onderweg krijgt de bemanning met heel wat uitdagingen te maken. Een deel daarvan heeft te maken met het holodeck. Zo zagen we een Iers dorpje dat zelfbewust werd, ook al was het een holografisch Iers dorpje. Uiteindelijk probeerden ze de bemanning te verbranden als 'heksen'.

Ook zien we afleveringen rond het holodeck waarin Lt. Tom Paris de held Captain Proton speelde en ontmoette kapitein Janeway niemand minder dan Leonardo Da Vinci. Afijn, wat acteur Robert Duncan McNeill betreft komt er een spin-off. Hij wil Captain Proton terugbrengen en Paramount zou overwegen zijn idee voor een spin-off in podcast vorm te maken.

De avonturen zouden verschillende oude castleden terug kunnen brengen. Dat het gaat om een audio-serie maakt het goedkoper om de serie te maken en makkelijker om de boel te 'verkopen' als een serie die zich afspeelt rond jongere versies van de personages.
Bron: GFR

Lees meer over: Star Trek Voyager, Star Trek, Spinoff, Paramount Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix