Nieuwe seizoen 'Stranger Things' gaat snel verschijnen

Nieuwe seizoen 'Stranger Things' verschijnt snel

Producent: het vierde seizoen komt er "vrij snel" aan op Netflix. Goed nieuws!

Bram de Groot, 31 juli 2021 om 18:43

Het derde seizoen van de succesvolle scifi-horrorkomedie Stranger Things verscheen alweer een flinke tijd geleden. Op 4 juli 2019 om exact te zijn. En dat is alweer ruim twee jaar geleden. Voor vele fans is het dus flink uitkijken naar seizoen vier.
En nu is er goed nieuws. Producent Shawn Levy sprak met Variety over wanneer het nieuwe seizoen er gaat komen. En hij beloofde dat het volgende seizoen er snel aankomt. We zullen ook snel weten wanneer de release exact zal zijn.

"Het [seizoen] komt er snel genoeg. En wat betreft wanneer dat precies zal worden aangekondigd, ook dat zal vrij snel zijn," aldus de producent in gesprek met Variety.

Veel problemen tijdens opnames
"Ik nam delen vlak voor de pandemie in Litouwen op. We hebben gefilmd in Georgië, Litouwen en New Mexico, dus het is duidelijk dat seizoen 4 zich uitbreidt," voegde Levy eraan toe. "Het is visueel en verhalend erg ambitieus, veel ambitieuzer dan de voorgaande drie seizoenen."

Er was tijdens de productie veel vertraging door de covid-maatregelen. Een voordeel volgens Levy is dat de omvang de serie ook kon groeien. Waarschijnlijk zien we Stranger Things nog dit jaar op Netflix.Bron: variety

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws