'Outer Banks' krijgt zo goed als zeker een derde seizoen

'Outer Banks' krijgt bijna zeker een derde seizoen

Ook het tweede seizoen van de serie blijkt wederom razend populair te zijn...

Geoffrey Ketels, 2 augustus 2021 14:17

Het tweede seizoen van de serie Outer Banks is nog maar net verschenen op Netflix en nu reeds wordt er gepraat over een derde seizoen. Deze blijkt namelijk zo goed als vast te staan.

Wie het einde van het tweede seizoen reeds heeft gezien heeft kunnen vaststellen dat er (vergelijkbaar met het eerste seizoen) terug sprake is van een cliffhanger van formaat. Dit wijst erop dat er bijna met zekerheid een derde seizoen zal verschijnen. Dit is echter niet alles.

Net als het eerste seizoen kan ook het tweede seizoen terug rekenen op een gigantische populariteit. Zowel in Nederland als in Belgiƫ kan er worden vastgesteld dat de reeks door heel wat mensen wordt bekeken. Ook dit gegeven zorgt er uiteraard alleen maar voor dat Netflix waarschijnlijk niet lang zal moeten nadenken over het lanceren van een derde seizoen.

Nog meer seizoenen?
En dan is er uiteraard ook nog de uitspraak die eerder reeds werd gedaan door showrunner Jonas Pate. Hij liet zich eerder ontglippen dat het oorspronkelijke doel is om vier of vijf seizoenen te maken van de reeks.

Mocht er daadwerkelijk een derde seizoen verschijnen van de populaire serie Outer Banks zullen we deze wellicht volgend jaar zien verschijnen op streamingdienst Netflix.

Heb je nog niets van deze serie gezien? De eerste twee seizoenen zijn nu te bekijken bij Netflix!


Lees meer over: Outer Banks, serie, series, Netflix

Populair nieuws