search

Ons nieuws van maandag 2 augustus 2021

Nieuw op Netflix: 'Top Secret UFO Projects: Declassified'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Top Secret UFO Projects: Declassified'

Bewijst deze gloednieuwe docuserie dat buitenaards leven wel degelijk bestaat?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Verbergt de overheid reeds vele jaren bewijs voor buitenaards leven? We komen het te weten in de nieuwe docuserie op Netflix genaamd Top Secret UFO Projects: Declassified.

De bovenstaande vraag is er één die door de jaren heen ontzettend vaak is gesteld. Veel mensen zijn er bovendien zeker van dat de overheid heel wat bewijsmateriaal van buitenaards leven voor ons verborgen houdt. Is dat echter wel zo?

Indrukwekkend beeldmateriaal
De trailer die eerder reeds de wereld werd ingestuurd heeft de aandacht van heel wat mensen in ieder geval probleemloos weten te trekken. In die trailer was onder meer te zien hoe aliens door de woestijn wandelen en hoe er UFO's in de lucht vliegen.

Dat er veel wordt verwacht van de docuserie is misschien nog wel een understatement. Menig aantal experten hebben dan ook reeds laten optekenen dat zij verwachten dat dit één van de meest diepgaande verkenningen van buitenlands leven ooit zal worden.

Kan jij ook al niet meer wachten om een eerste indruk te krijgen van wat deze boeiende nieuwe docuserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!

De nieuwe docuserie Top Secret UFO Projects: Declassified is te bekijken bij Netflix vanaf dinsdag 3 augustus 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire serie 'Grace and Frankie' stopt met grote verrassing
Series / Nieuws

Populaire serie 'Grace and Frankie' stopt met grote verrassing

In het laatste seizoen van de reeks wordt een wel erg bijzondere gast verwelkomt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste seizoen van de populaire serie Grace and Frankie zit er aan te komen en de cast heeft voor de fans nog een grote verrassing in petto.

De populaire serie Grace and Frankie heeft er ondertussen reeds zes seizoenen opzitten. Ondertussen is ze toe aan het finale seizoen en daar duikt een wel erg verrassende gast in op!

Eén van de gastrollen voor het finale seizoen van de reeks Grace and Frankie wordt ingevuld door niemand minder dan Dolly Parton. Helemaal als een verrassing komt dit voor de fans van het eerste uur echter misschien ook weer niet. Parton heeft in het verleden namelijk reeds verschillende keren laten vallen een gastoptreden in de serie wel te zien zitten.

Gelijknamige film
Eerder was er natuurlijk ook al sprake van een connectie tussen Parton en de gelijknamige film die verscheen met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen. De connectie was dan het nummer 9 to 5 welke speciaal voor de komediefilm werd geschreven.

Ondertussen kruipen Fonda en Tomlin natuurlijk reeds enkele jaren in de huid van de personages Grace en Frankie. Alleen de country-zangeres ontbrak nog tot dusver. Daar komt dus verandering in, in het finale seizoen van de reeks.

Wanneer het zevende seizoen van de serie Grace and Frankie te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt nog deze maand met een wel erg "Goofy" serie
Series / Nieuws

Disney+ komt nog deze maand met een wel erg "Goofy" serie

Disney heeft een nieuwe serie aangekondigd waar een wel erg "Goofy" kantje aan zit...

Ben jij ook zo'n grote fan van het populaire figuurtje Goofy die te zien is in menig aantal Disney-producties? Dan heeft Disney nu een aankondiging gedaan die jij zeker niet mag missen!

Goofy is misschien wel één van de grappigste personages uit de fabriek van Disney. De onhandige en vergeetachtige hond heeft door de jaren heen menig aantal glimlachen op de gezichtjes van kinderen (en stiekem ook op die van de ouders) getoverd. Reden genoeg om de leuke hond terug te laten opdraven in een nieuwe productie!

11 augustus
De nieuwe serie is er eentje die slechts zal bestaan uit drie afleveringen. Alle afleveringen zijn met de hand getekend en vertellen elk een apart verhaaltje.

Ondanks het feit dat Disney de aankondiging nog maar net heeft gedaan hoeven we toch helemaal niet lang te wachten vooraleer we de serie filmpjes kunnen bekijken.

Disney heeft bekend gemaakt dat de drie korte verhalen rond Goofy in How to Stay at Home zullen verschijnen op 11 augustus.

Leuk om te kijken samen met de kinderen... of stiekem toch maar alleen?!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outer Banks' krijgt zo goed als zeker een derde seizoen
Series / Nieuws

'Outer Banks' krijgt zo goed als zeker een derde seizoen

Ook het tweede seizoen van de serie blijkt wederom razend populair te zijn...

Het tweede seizoen van de serie Outer Banks is nog maar net verschenen op Netflix en nu reeds wordt er gepraat over een derde seizoen. Deze blijkt namelijk zo goed als vast te staan.

Wie het einde van het tweede seizoen reeds heeft gezien heeft kunnen vaststellen dat er (vergelijkbaar met het eerste seizoen) terug sprake is van een cliffhanger van formaat. Dit wijst erop dat er bijna met zekerheid een derde seizoen zal verschijnen. Dit is echter niet alles.

Net als het eerste seizoen kan ook het tweede seizoen terug rekenen op een gigantische populariteit. Zowel in Nederland als in België kan er worden vastgesteld dat de reeks door heel wat mensen wordt bekeken. Ook dit gegeven zorgt er uiteraard alleen maar voor dat Netflix waarschijnlijk niet lang zal moeten nadenken over het lanceren van een derde seizoen.

Nog meer seizoenen?
En dan is er uiteraard ook nog de uitspraak die eerder reeds werd gedaan door showrunner Jonas Pate. Hij liet zich eerder ontglippen dat het oorspronkelijke doel is om vier of vijf seizoenen te maken van de reeks.

Mocht er daadwerkelijk een derde seizoen verschijnen van de populaire serie Outer Banks zullen we deze wellicht volgend jaar zien verschijnen op streamingdienst Netflix.

Heb je nog niets van deze serie gezien? De eerste twee seizoenen zijn nu te bekijken bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vrouwenrechtenorganisaties zijn woest op Disney
Series / Nieuws

Vrouwenrechtenorganisaties zijn woest op Disney

De reactie komt er na een discussie tussen Disney en actrice Scarlet Johansson...

Disney blijkt het even verkorven te hebben bij de vrouwen. Verschillende vrouwenrechtenorganisaties hebben hun woede geuit naar aanleiding van de rel die is ontstaan tussen het bedrijf en de populaire actrice Scarlet Johansson.

De oorzaak van de vete tussen Disney en Scarlet Johansson is het loon dat de Amerikaanse actrice zou ontvangen voor de film Black Widow. Deze film wordt tegelijkertijd in de bioscoop getoond als uitgezonden op streamingdienst Disney+ en dat is duidelijk niet naar de zin van Johansson.

Verschillende vrouwenrechtenorganisaties hebben ondertussen laten optekenen alles behalve te spreken te zijn over de manier waarop Disney heeft gereageerd op de contractbreuk aanklacht van Scarlet Johansson. Verschillende organisaties gaan zelfs zo ver dat ze spreken over een "gendergerelateerde karakteraanval". Disney liet eerder reeds uitschijnen dat ze de populaire Amerikaanse actrice ongevoelig en egoïstisch vond.

Geldwolf
De reactie van Disney op de aanklacht van Johansson was hoe dan ook niet mals. Het statement dat de wereld werd ingestuurd maakte dan ook duidelijk dat Disney vond dat Scarlet Johansson een geldwolf is die ten tijde van een wereldwijde pandemie alleen maar op geld uit is.

Hoe deze zaak uiteindelijk ook mag uitdraaien, de kans lijkt ongelofelijk groot te zijn dat ze zo haar gevolgen zal hebben voor (eventuele) toekomstige samenwerkingen tussen Johansson en Disney.

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon'-fan? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Young Sheldon'-fan? Dan hebben we goed nieuws voor je

De serie Young Sheldon staat op het punt om z'n vijfde seizoen op te nemen.

Het vijfde seizoen van de serie Young Sheldon staat op het punt om opgenomen te worden. Dat onthult actrice Raegon Revord, die de rol van Missie speelt in de spin-off van The Big Bang Theory.

In de serie volgen we hoe de familie van de jonge Sheldon probeert te ondersteunen. Het vijfde seizoen zal in de loop van oktober van start gaan (een paar weken later dan de normaliter geplande seizoensrelease halverwege september).

Bijna beginnen
De finale van het vierde seizoen, The Wild and Woolly World of Nonlinear Dynamics plaatste Missy opmerkelijk genoeg centraal. Zij had voor het eerst te maken met 'boy troubles'. Het was een persoonlijk probleem, dat escaleerde tot een serieuze confrontatie tussen George Sr. en Mary.

Missy kwam er wel overheen dankzij emotionele steun van Sheldon, maar de ouders Cooper hebben het zwaar.

Een paar maanden na de zomerpauze van de serie, bereiden cast en crew zich voor op een terugkeer naar de filmset. Op Instagram liet Revord aan haar fans weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Vanwege de pandemie wordt ze eerst getest op het coronavirus en daarna mag ze de kleding die ze dit seizoen kan dragen checken. Hieronder de video:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster Stephen Amell brak z'n rug bij opnames 'Heels'
Series / Nieuws

'Arrow'-ster Stephen Amell brak z'n rug bij opnames 'Heels'

Stephen Amell raakte wel heel zwaar gewond tijdens de opnames van zijn nieuwe serie.

Stephen Amell vertelde tijdens een interview over de rugblessure die hij opliep tijdens de opnames van dramaserie Heels. De show moet op 15 augustus van start gaan op Starz en draait om de wereld van worstelen in kleine steden.

De serie is bedacht door Michael Waldron en wordt gemaakt door Mike O'Malley als showrunner. Centraal staat een familiebedrijf in een klein Amerikaans stadje, waarbinnen worstelen hét ding is. Twee broers strijden om het nalatenschap van hun vader en doen dat zowel binnen als buiten de ring.

Een rugblessure
De promotie van Heels is in volle gang. Zo hadden we al een trailer gekregen en zijn personageposters onthuld. Maar in oktober bleek een vrij pijnlijke tegenslag verwerkt te moeten worden, want toen werden de opnames stilgelegd.

Tijdens een interview vertelde Amell dat hij een worstelbeweging die de 'Coast to Coast' heet uitvoerde. Dat houdt in dat je van het bovenste touw van de ring af moet springen naar het andere. De eerste take vond hij niets en dus wilde hij een tweede maken. Met grote gevolgen:

"Ik brak mijn T10 en L1. Een compressiefractuur. Ik brak mijn fucking rug. Het was echt ontzettend pijnlijk en echt een enorme schok voor mijn systeem. Gedurende 24 uur was ademhalen al moeilijk. En toen was het ineens alsof die spieren helemaal ontspanden. En dat gebeurde misschien op een woensdag. Ik lag die avond in het ziekenhuis en donderdag was ik thuis en maandag ging ik weer aan het werk."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' mist een belangrijk personage
Series / Nieuws

'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' mist een belangrijk personage

Verbergt de serie House of the Dragon stiekem een personage of toch niet?

House of the Dragon heeft veruit de meeste van zijn castleden inmiddels wel onthuld. De serie wordt ontwikkeld door Ryan Condal in samenwerking met bedenker George R.R. Martin en kijkt naar de 'Dance of Dragons', de burgeroorlog die woedde binnen de familie Targaryen.

We weten al van een boel van de belangrijkste spelers dat ze in de serie zitten en wie de rollen spelen. Zo is Emma D'Arcy te zien als Princess Rhaenyra Targaryen, die een claim legt op de Iron Throne. Olivia Cooke speelt de rol van Alicent Hightower, de schoonmoeder van Rhaenyra en politiek rivaal. Ook hebben we Matt Smith als Daemon Targaryen, de oom van Rhaenyra en haar uiteindelijke echtgenoot en grootste steun. Rhys Ifans speelt Otto Hightower, de vader van Alice en Hand of the King, Viserys I Targaryen (Paddy Considine).

Grote chaos
De dood van Viserys leidt tot chaos en oorlog in Westeros. Maar opmerkelijk genoeg ontbreekt een van de belangrijkste castleden in het lijstje van HBO: Aegon, de oudste zoon van Viserys.

De Dance of Dragons wordt uitgevochten tussen de Blacks en de Greens: steunpilaren voor Rhaenyra en Aegon respectievelijk. Als oudste zoon en de gewezen erfgenaam, geloven zij beiden de Iron Throne te mogen en te kunnen claimen.

Dat betekent dat de serie ook zijn verhaal moet vertellen. Maar hij is dus nog niet gecast. Gek is dat niet, want Aegon is 23 jaar oud als de Dance begint en tien jaar jonger dan halfzus en opponent Rhaenyra. Gezien haar leeftijd, is het begrijpelijk waarom D'Arcy gecast is. Zij is het grootste deel van de serie een volwassene en dus langer betrokken. Aegon zal in het eerste seizoen nog een tiener zijn. De serie speelt zich dan ook af over meerdere decennia.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-baas Alex Kurtzman gaat nog vele jaren door
Series / Nieuws

'Star Trek'-baas Alex Kurtzman gaat nog vele jaren door

Alex Kurtzman heeft namelijk een gloednieuwe deal getekend om door te gaan met Star Trek.

Het ziet ernaar uit dat Star Trek zijn missie van het verkennen van nieuwe werelden voorlopig door kan zetten. En dat met Alex Kurtzman aan het roer.

Kurtzman geeft de afgelopen jaren voor Viacom CBS leiding aan de gigantische revival van de franchise. En zijn deal zal de komende jaren uitgebreid worden.

Nog jaren samenwerken
Vandaag horen we dat Kurtzman akkoord is gegaan met de uitbreiding van zijn ViacomCBS-deal. De producent en zijn Secret Hideout-merk zal nog op z'n minst tot 2026 samenwerken met ViacomCBS. Onder de deal valt ook de afspraak dat er meer uitvoerend producenten aangesteld worden vanuit Secret Hideout.

Dat is niet gek, want met vijf series op dit moment in de maak en nog veel meer op komst, is er genoeg te doen. Zo worden op dit moment twee nieuwe series gereed gemaakt voor lancering: Star Trek: Prodigy en Star Trek: Strange New Worlds.

"Alex's visie en leiderschap van de Star Trek-franchise en zijn vermogen om artistieke en commerciële series voor alle platformen te maken, plaatsen hem in een speciale klasse van creatief talent", laat George Cheeks van CBS weten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Nieuws

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Het was weer een opmerkelijk weekje op streamingdienst Netflix als we zo kijken.

Net als elke zondag, kijken we ook deze week weer naar de drie best bekeken series op Netflix van dit moment. En wat blijkt? Wij Nederlanders houden echt ontzettend van dramaseries.

Voor de derde week op rij staat de serie Virgin River weer bovenaan. En voor de tweede week op rij is de nummer twee de serie Suits. Enkel Love is Blind After the Altar is nieuw in de top drie.

De top drie
De top drie van deze week is als volgt:

1. Virgin River: Voor de derde week op rij op de nummer één, een knappe prestatie. In het derde seizoen steunen zij elkaar door dik en dun: sterfgevallen, brand, voogdijperikelen, scheidingen en nog veel meer.

2. Suits: Suits staat nog altijd stabiel op de tweede plaats. Het is de tweede week dat het zo zit. De firma komt in dit seizoen onder streng nieuw toezicht te staan, en iedere partner moet verantwoording afleggen. Mike Ross keert terug en neemt het op tegen zijn oude mentor Harvey.

3. Love is Blind After the Altar: Deze unscripted serie staat nu bovenaan en kreeg maar liefst twee Emmy-nominaties. Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD'-held Phil Coulson keert terug!
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD'-held Phil Coulson keert terug!

Phil Coulson zal te horen zijn in de serie What If...? van Disney+.

Agent Coulson leeft nog. Het Marvel Cinematic Universe-personage dat gespeeld wordt door Clark Gregg heeft een interessante reis gemaakt sinds hij in 2008 debuteerde in Iron Man.

De acteur was onder meer te zien in Iron Man 2 en Thor, voordat Loki hem vermoordde in The Avengers. Het personage werd vervolgens opnieuw tot leven gebracht in [url1=]Agents of SHIELD[/url1] en vervolgens was hij weer te zien in de film Captain Marvel, die zich in 1995 afspeelt.

Nog eens te zien
Op dit moment is nog altijd niet bekend of Coulsons serie Agents of SHIELD zich afspeelt in het canon. Maar het lijkt erop dat hij hoe dan ook terugkeert.

Het personage Agent Coulson is straks namelijk te zien en te horen in Marvel's What If...?

De volledige stemmencast werd onthuld en dat laat zien dat een heleboel verschillende grote sterren terugkeren. Acteurs als Robert Downey Jr. en Chris Evans mogen dan wel niet terugkeren, wel horen we bijvoorbeeld Chadwick Boseman en Hayley Atwell.

Ben je benieuwd naar de volledige lijst met acteurs die terugkeert voor de serie? Houd je adem dan maar in, want het is een enorme waslijst: Andy Serkis, Angela Bassett, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Benicio Del Toro, Bradley Whitford, Carrie Coon, Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Chris Sullivan, Clancy Brown, Clark Gregg, Cobie Smulders, Danai Gurira, David Dastmalchian, Djimon Hounsou, Dominic Cooper, Don Cheadle, Emily VanCamp, Evangeline Lilly, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Jaimie Alexander, Jeff Goldblum, Jeremy Renner, John Kani, Jon Favreau, Josh Brolin, Karen Gillan, Kat Dennings, Kurt Russell, Leslie Bibb, Mark Ruffalo, Michael B. Jordan, Michael Douglas, Michael Rooker, Natalie Portman, Neal McDonough, Ophelia Lovibond, Paul Bettany, Paul Rudd, Rachel House, Rachel McAdams, Samuel L. Jackson, Sean Gunn, Sebastian Stan, Seth Green, Stanley Tucci, Taika Waititi, Tilda Swinton, Toby Jones, Tom Hiddleston en Tom Vaughan-Lawlor.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het wordt een prachtweek op Netflix met 8 nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Het wordt een prachtweek op Netflix met 8 nieuwe series

Het wordt een heerlijke drukke week op Netflix met acht nieuwe series.

Het wordt een lekkere week op streamingdienst Netflix. Er debuteren de komende dagen ten minste acht series op de streamingdienst. Welke? We zetten het allemaal voor je op een rij.

Top Secret UFO Projects: Declassified, 3 augustus: Hoewel claims van buitenaardse ontmoetingen vaak afgewezen zijn, geloven velen dat het bestaan van UFO's niet gewoon waarschijnlijk is, maar zeker.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, 4 augustus: Twee jeugdvrienden verworden van dropouts van de middelbare school, in de meest machtige drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde misdaadverhaal dat zich over meerdere decennia afspeelt.

Control Z (seizoen 2), 4 augustus: Iemand die wraak wil voor Luis, richt zich op de leerlingen en leraren van de middelbare school, terwijl Sofí­a zich haast het nieuwste mysterie op te lossen.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 3), 4 augustus: Terwijl de ster van Gotham Garage rijst, verbreedt Mark zijn zakenstrategie voorbij het 'upgrade en trade'.

Cooking With Paris, 4 augustus: Met een anyone-can-cook attitude, voegt Paris Hilton haar eigen flair toe aan elk gerecht.

Hit & Run, 6 augustus: Een man die zoekt naar de waarheid achter de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen dat van New York tot Tel Aviv verspreidt is.

Navarasa, 6 augustus: Van amusement tot ontzag, de negen menselijke emoties van de Indiase theorie van esthetiek, worden verkend in deze serie.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2), 8 augustus: Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zien we Baby Yoda doodgaan in 'The Mandalorian' seizoen 3?
Series / Nieuws

Zien we Baby Yoda doodgaan in 'The Mandalorian' seizoen 3?

Acteur Giancarlo Esposito grapt dat hij er wel een einde aan wil maken.

The Mandalorian-acteur Giancarlo Esposito grapte dat zijn personage Moff Gideon in het derde seizoen van de serie Baby Yoda zal vermoorden. Dat gaat hopelijk natuurlijk niet gebeuren!

De Disney+-serie was de eerste live-action serie binnen het Star Wars-universum. Deze ging in 2019 van start op de streamingdienst en tot nu toe verschenen er twee seizoenen. Ook wordt aan meerdere spin-offs gewerkt, waaronder The Book of Boba Fett en de serie Ahsoka.

Einde van seizoen 2
Aan het einde van het tweede seizoen was Moff Gideon geschokt toen hij erachter kwam dat Luke Skywalker de jonge Baby Yoda, ofwel Grogu, kwam halen. Toen hij wist dat hij verslagen was, probeerde hij Bo-Katan en Grogu te doden. Dat lukte niet, waarop hij zelfmoord probeerde te plegen, wat voorkomen werd door Cara Dune.

Hoe het verder zal gaan met de serie is nog niet bekend, al weten we dat het derde seizoen in 2022 te zien is.

Esposito sprak met WRAL over het derde seizoen. Hij vertelde dat hij natuurlijk eindelijk Baby Yoda zou doden. "Ja, je gaat zien hoe ik die baby dood. (Lacht) Kan je het je voorstellen? Het is helemaal verkeerd, maar weet je, ik denk dat ik gewoon ga winnen!"

De opnames van het derde seizoen beginnen zodra The Book of Boba Fett volledig klaar is met z'n opnames.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'The Walking Dead' dan toch meer comics?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Walking Dead' dan toch meer comics?

Robert Kirkman vertelt over de mogelijkheid van meer The Walking Dead.

The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman heeft echt geen interesse om materiaal te maken op basis van spin-off series Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.

Kirkman zette zijn serie in 2019 stop. Hij maakte 16 jaar en 193 nummers lang een zwart-wit comic waarin we te zien kregen hoe de wereld tot een einde kwam. De overlevende mensen proberen te overleven in een heel nieuwe en behoorlijk wrede wereld.

Geen extra comics
Op dit moment brengt Kirkman zijn comics opnieuw uit als The Walking Dead Deluxe. Voor het eerst worden die in kleur uitgebracht. Aan het einde van het negentiende Deluxe-nummer, laat Kirkman weten geen interesse te hebben in extra comics.

"Ik heb daar eerlijkheidshalve geen interesse in", schreef Kirkman in zijn 'Letter Hacks'-column. Een fan vroeg hem of hij een "nieuwe twist" zou willen geven aan ideeën of verhalen die in de voorgaande seizoenen van Fear en World Beyond te zien waren.

Daarmee lijkt het er dus op dat we die series niet in comicvorm gaan zien. "Het plan is om uiteindelijk alles ingekleurd te hebben. Alles!"

Overigens kregen we in 2020 wel een extra comic, namelijk Negan Lives #1, een spin-off. En in het vijfdelige Rick Grimes 2000 volgen we Rick Grimes als overlever van de buitenaardse invasie die de zombie-apocalypse teweeg bracht.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto van 'Lucifer' seizoen 6 laat een vliegende Lucifer zien
Series / Foto's

Foto van 'Lucifer' seizoen 6 laat een vliegende Lucifer zien

De serie Lucifer laat acteur Tom Ellis even vliegen op de set.

Acteur Tom Ellis deelde een mooi beeld vanaf de set van het zesde seizoen van Lucifer. De serie ging in 2016 van start op FOX, maar werd na drie seizoenen geannuleerd.

Vervolgens pikte Netflix de boel op voor een vierde seizoen en kregen we snel ook een vijfde en in september zelfs zesde seizoen. Met dat zesde seizoen komt de serie tot een definitief einde.

Zesde seizoen
Aan het einde van het vijfde seizoen nam Lucifer het over als de nieuwe God. Maar het is niet duidelijk wat dat betekent voor het personage en voor de realiteiten die hij onder zijn controle heeft: Hemel, Aarde en Hel.

Het zesde seizoen moet dat duidelijk maken. Lucifer heeft een heel nieuwe positie van macht, en we zullen zien wat daar de impact van is. Op 10 september zien we hoe dat er allemaal uit ziet, in nog eens tien laatste afleveringen.

In verwachting van de première van de serie, deelde Ellis een foto vanaf de set van het zesde seizoen. We zien hem aan draden hangen, terwijl hij co-ster Lauren German vasthoudt. Zij speelt de rol van Chloe Decker in de serie.

Naast de foto schrijft Ellis dat hij lekker in de lucht hangt en telt hij af naar de laatste 44 dagen voordat het seizoen te zien is. Credits voor de foto zijn voor fotograaf en kostuumontwerper Joshua Coleman. Hieronder kan je hem zien:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Criminal Minds'-revival nu al gesneuveld?
Series / Nieuws

'Criminal Minds'-revival nu al gesneuveld?

Het lijkt erop dat die revival van Criminal Minds er niet zomaar komt.

Het lijkt er steeds meer op dat de revival van Criminal Minds die gepland staat voor Paramount+ er niet zomaar gaat komen. Actrice Paget Brewster stelt namelijk dat de revival dood is.

De misdaadserie ging in 2005 van start op de Amerikaanse televisiezender CBS. Centraal staat een elitegroep van FBI-profilers die met behulp van psychologie in de geest van een aantal van de meest gestoorde criminelen duiken.

Een revival
De CBS-serie werd bedacht door Jeff Davis en introduceerde heel wat acteurs aan het publiek. Uiteindelijk kwam er zelfs twee spin-off series, maar na vijftien seizoenen viel het doek voor de serie in 2020.

Net als zoveel andere series, kwam Criminal Minds ook al in aanmerking voor een revival. Hoewel er nog altijd gesprekken over gevoerd worden, denkt Brewster dat de serie er niet meer gaat komen.

Eerder onthulde Brewster in een interview dat alle castleden van de afgelopen vier seizoenen van Criminal Minds benaderd waren om terug te keren voor de serie. "Helaas denk ik dat we dood zijn. Ik zal je laten weten als er vooruitgang geboekt wordt, maar het lijkt onwaarschijnlijk," aldus Brewster.

Tegelijk zegt Paramount+ dat de spin-off er nog altijd gewoon zou moeten komen. Het is dus even afwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'The Walking Dead' eigenlijk nog wel die spin-off?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Walking Dead' eigenlijk nog wel die spin-off?

Of moeten we het straks zonder de avonturen van Daryl en Carol doen?

Angela Kang is de showrunner van The Walking Dead en mag hierna aan de slag met de serie rond Daryl Dixon en Carol Peletier. Ze bedacht hem samen met TWD Universe-chef Scott Gimple.

In een nieuw interview bevestigde Kang dat er een plan is om Daryl en Carol de oversteek te laten maken naar de vervolgserie. Die moet nog altijd in 2023 te zien zijn op televisie.

Nieuwe serie maken
De serie werd vorig jaar september aangekondigd door AMC Networks, tegelijk met de plannen om het elfde seizoen van de serie in twee delen uit te brengen. De vierde serie in het Walking Dead Universe moest wat lichter van toon zijn.

Kang maakt de serie en vertelde dat alles op koers ligt. "We hebben het al over hoe we hen verder willen laten gaan en welke richting we op gaan met de personages. We pitchten al de pilot en die is nog in ontwikkeling. Wat precies volgens planning is."

Daarvoor moeten nog wat zaken opgelost worden. "We proberen alles nog goed in elkaar te laten vallen en schrijven het enzovoorts. Maar we hebben tenminste een plan en dat zal hopelijk goed werken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.