Populaire serie 'Grace and Frankie' stopt met grote verrassing

In het laatste seizoen van de reeks wordt een wel erg bijzondere gast verwelkomt...

Geoffrey Ketels, 02-08-2021 18:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het laatste seizoen van de populaire serie Grace and Frankie zit er aan te komen en de cast heeft voor de fans nog een grote verrassing in petto.
De populaire serie Grace and Frankie heeft er ondertussen reeds zes seizoenen opzitten. Ondertussen is ze toe aan het finale seizoen en daar duikt een wel erg verrassende gast in op!

Eén van de gastrollen voor het finale seizoen van de reeks Grace and Frankie wordt ingevuld door niemand minder dan Dolly Parton. Helemaal als een verrassing komt dit voor de fans van het eerste uur echter misschien ook weer niet. Parton heeft in het verleden namelijk reeds verschillende keren laten vallen een gastoptreden in de serie wel te zien zitten.

Gelijknamige film
Eerder was er natuurlijk ook al sprake van een connectie tussen Parton en de gelijknamige film die verscheen met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrollen. De connectie was dan het nummer 9 to 5 welke speciaal voor de komediefilm werd geschreven.

Ondertussen kruipen Fonda en Tomlin natuurlijk reeds enkele jaren in de huid van de personages Grace en Frankie. Alleen de country-zangeres ontbrak nog tot dusver. Daar komt dus verandering in, in het finale seizoen van de reeks.

Wanneer het zevende seizoen van de serie Grace and Frankie te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend.


Lees meer over: Grace and Frankie, serie, series, Dolly Parton

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in