Alles of niets in 'La Casa de Papel' seizoen 5 trailer

Alles of niets in 'La Casa de Papel' S5 trailer

De serie La Casa de Papel gaat bijna van start met z'n laatste seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 06:00

100 uur voelt aan als 100 jaar voor Tokyo in de officiële trailer van de eerste reeks afleveringen van La Casa de Papel deel 5. In de trailer zien we El Professor die onthult dat de regenwatertank is ontdekt en bereidt Colonel Tamayo zich voor op het leger dat de Spaanse Bank gaat binnenvallen.
De bende bevindt zich in een van de meest onzekere momenten in hun geschiedenis samen en het lijkt erop dat dit echt wel eens hun einde kan betekenen. Kunnen ze hun krachten nog één keer bundelen om de laatste aanval in te zetten? Ze zijn tenslotte The Resistance.

Laatste seizoen
Het laatste seizoen van La Casa de Papel wordt opgesplitst in twee volumes. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.

De bende zit als de draad opgepikt wordt al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisbon te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren.

Sierra heeft De Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Seizoen 5

Populair nieuws