Netflix-hit 'La Casa de Papel' komt met een spannende trailer voor de zinderende ontknoping

La Casa de Papel komt met trailer laatste seizoen

Het laatste seizoen van La Casa de Papel komt eraan op Netflix. Staan de overvallers schaakmat?

Jim Pedd, 27 juli 2021 om 16:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft de eerste teaser trailer voor het vijfde seizoen van hitserie La Casa de Papel vrijgegeven. De immens populaire serie volgt een groep bankovervallers die geleid worden door een mysterieuze en enigmatische man die zichzelf El Professor noemt.
De serie startte als miniserie in Spanje, maar werd door Netflix overgenomen en wist meteen aandacht van mensen over heel de wereld te krijgen. Netflix besloot vervolgens wijselijk dat succes te gebruiken en meer seizoenen te maken.

Vijfde en laatste seizoen
Dat leidt nu tot een vijfde en laatste seizoen, dat binnenkort op Netflix te zien zal zijn. Er staat meer dan ooit op het spel in het laatste seizoen.

In een korte trailer die Netflix heeft vrijgegeven op Twitter, kan je zien dat de Professor aan een stoel zit vastgebonden. Hij ziet er bang uit, een emotie die hij slechts zelden laat zien in de door hem zo zorgvuldig geplande overvallen.

Op 2 augustus komt Netflix met de volledige trailer. Het laatste seizoen is verder in twee delen opgesplitst: het eerste deel verschijnt op 3 september.


Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Alex Pina

Populair nieuws