Misschien klinkt 'What If...?' wat saai, maar de serie is superbelangrijk voor Marvel

'What If...?' enorm belangrijk voor Marvel

De serie is minstens net zo belangrijk als Loki van Disney+ dat was.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 06:42

Een producent van de serie What If...? zegt dat er "geen toeval" is dat de Marvel Studios-animatieserie de draad oppikt waar Loki eindigde: met de opening van het Marvel Cinematic Multiverse.
Als Loki en Sylvie erachter komen dat dat He Who Remains in het Citadel aan het End of Time de maker van de Time Variance Authority is, doden ze hem. Dat leidt tot het ontstaan van het multiversum, waarmee we heel wat varianten van Kang the Conquerer kunnen verwachten de komende films van het Marvel-universum.

Belangrijke serie
Uitvoerend producent Brad Winderbaum teaset dat het MCU kanten op gaat die je nooit verwacht had.

"Het is geen toeval dat de serie de draad direct na Loki oppikt." vertelde hij. "Het multiversum is in elke kant geopend." En dat betekent dat de serie "ons een kans geeft om dat te verkennen".

Mocht je het idee van de animatieserie nou niet zo interessant vinden, dan hebben we toch nieuws voor je. "Zonder te veel details te geven, kan ik je zeggen dat What If...? als project, als verhaal dat in het MCU bestaat, net zo belangrijk is als elk ander verhaal en echt onderdeel uitmaakt van het groter geheel."

De serie is een anthologie, met als verteller Uatu the Watcher. "Hij introduceert ons elke week weer in een alternatieve verhaallijn. Elk daarvan is een waarschuwing, een beetje zoals The Twilight Zone."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Marvel Studios, What if, Disney Plus

Populair nieuws