Netflix komt met een groot feest volgende week

Netflix komt met een groot feest volgende week

De streamingdienst Netflix ziet het helemaal zitten om aan de slag te gaan met een eigen Comic-Con achtig evenement.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 08:36

Eerder kondigde Netflix al aan dat het met de Geeked Week zou komen. De streamingdienst onthulde al dat het grote plannen had en nu zijn er ook details.
Geeked Week begint op maandag 7 juni en duurt tot en met vrijdag 11 juni. Elke dag begint de boel zo rond zeven uur 's avonds en krijgen we heel wat beelden van Netflix-series te zien. Het wordt dus echt een Comic-Con, want in een trailer die men vrijgaf, belooft de streamingdienst "grote aankondigingen".

Geeked Week
Geeked Week zal geleid worden door Mari Takahashi en heeft gastrollen voor onder meer Trisha Hershberger, Erika Ishii, Geoff Keighley, Yuri Lowenthal en Kiera Please.

Samen brengen zij ons onder meer eerste beelden van aankomende films en series van Netflix, maar ook teasers en trailers, beelden van achter de schermen, interviews met castleden, table reads, live optredens en meer.

Elke dag wordt ingericht op een thema, waaronder films, comicbooks, fantasy, anime en games. Netflix bespreekt meer dan vijftig projecten tijdens de week. Hieronder kan je de trailer bekijken waarin men alvast laat zien wat we kunnen verwachten.

Lees meer over: Netflix, Geeked Week, The Umbrella Academy, The Witcher

Populair nieuws