Fan van de Arrowverse-crossovers? Mooi, want dan hebben we goed nieuws voor je

Het Arrowverse krijgt weer meer crossovers

De crossover tussen The Flash en Stargirl is het begin van iets nieuws.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 07:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

DC-serie Stargirl krijgt zijn eerste Arrowverse-crossover. In het tweede seizoen van de serie is John Wesley Shipp te zien als de Golden Age Flash. Hij is dus Jay Garrick, die in een flashback te zien zal zijn.
Shipp speelt de Speedster ook in een van de andere Arrowverse-series, The Flash. Dat betekent dat deze verschijning een crossover is. Dat is volgens maker Geoff Johns het begin van mogelijk heel wat meer crossovers.

Meer crossovers
De crossover is een bijzondere. Dat komt vooral omdat Stargirl zich afspeelt op Earth-2 en The Flash op Earth-Prime. De realiteiten weten van elkaar niet dat ze daar bestaan en dat maakt het een interessante.

"Het opent de deur voor meer kansen voor ons, om interactie te hebben met die personages," vertelde Johns. "En dat is belangrijk, want net als in de comics gaan we het als we het doen op een heel speciale Stargirl-manier doen."

Het idee van zo'n Stargirl-crossover met het Arrowverse is iets waarvan Johns al vaker zei dat hij het heel erg ziet zitten. Vorig jaar, net na het debuut van de serie, heeft Johns al vaker laten weten enorm uit te kijken naar mogelijke crossovers.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrowverse, The CW, Crossover, Stargirl, The Flash

Populair nieuws