search
Verrassende nieuwe Arrowverse-crossover op komst in 'Stargirl'
Series / Nieuws

Verrassende nieuwe Arrowverse-crossover op komst in 'Stargirl'

Het Arrowverse krijgt straks een crossover in de serie Stargirl op The CW.

Met nog krap een maand te gaan, zal de serie Stargirl te zien zijn op The CW. En die belooft heel interessant te worden met het nieuwe seizoen. We ontmoeten onder meer de angstaanjagende schurk Eclipso en Jade, de dochter van de originele Green Lantern. Maar extra interessant is de mini Arrowverse-crossover die we gaan zien.

De serie heeft namelijk een gastrol voor John Wesley Shipp als Jay Garrick in het nieuwe seizoen. Shipp krijgt een gastrol in het nieuwe seizoen en zal de Golden Age Flash spelen. Hij is daarmee een van de leden van de Justice Society of America.

Een crossover
"Ik groeide op met het kijken van de The Flash-televisieserie en hij was echt mijn favoriete superheld toen ik een kind was," begon Geoff Johns over de mini crossover. "Ik werd echt omver geblazen door John Wesley Shipp toen hij The Flash speelde en heb al het geluk gehad om met hem te mogen werken in The Flash."

"Toen hij de rol van Jay Garrick begon te spelen, en we onze versie van de Justice Society mochten introduceren en nu op Earth-2 zitten in de comics, kan John dus Jay Garrick in The Flash spelen in Stargirl. Daardoor wordt ons universum verbonden aan de andere series en zie je weer dat we verbonden zijn aan een groter universum. En het opent de mogelijkheden voor ons om direct interactie te hebben met die personages."

Kortom: er zit dus een duidelijke crossover aan te komen in de serie. Dat belooft wat!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen