'Lord of the Rings' van Amazon Prime Video krijgt zijn eerste foto

We kunnen nu al niet wachten op de terugkeer van Midden-Aarde, maar zullen nog even geduld moeten hebben.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 09:26

Het is bijna tijd om terug te keren naar Midden-Aarde. Amazon Studios werkt al enige tijd aan een Lord of the Rings-serie en heeft vandaag voor het eerst een beeld vrijgegeven van de serie. Dat niet alleen, we weten nu namelijk ook de releasedatum!
Lord of the Rings kreeg vandaag dus een eerste foto en Amazon laat ook weten dat de serie vanaf 2 september 2022 van start gaat. Elke week krijgen we een nieuwe foto te zien. Naast deze aankondiging, onthulde Amazon dus ook een eerste foto.

Eerste foto
De foto laat een personage zien dat kijkt naar een stad, mogelijk Valinor, waarbij de zon in de verte onder gaat. Wie het personage is weten we niet en het is ook niet bekend hoe de foto zich verhoudt ten opzichte van het verhaal van de nieuwe serie.

Maar het is het allereerste echte beeld van de televisieserie en een echte indruk van wat er komen gaat. Ook is het een beetje een indicatie dat we de komende tijd heel veel teases krijgen voor de serie.

Amazon zal immers maximaal de hype willen opbouwen rond Lord of the Rings en dat betekent dat er nog maanden aan materiaal aan zit te komen. Hieronder het beeld:"Zoals Bilbo zegt: 'Ik denk dat ik klaar ben om nog eens op reis te gaan'. Om al deze maanden in Midden-Aarde te kunnen leven, is het avontuur van een leven geweest. We kunnen niet wachten om fans die kans ook te geven," aldus J.D. Payne en Patrick McKay die als showrunners dienen.
Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Amazon Prime Video, JD Payne, Patrick McKay

Populair nieuws