search
Deze ster kan niet geloven dat ze 'She-Hulk' mag maken

Deze ster kan niet geloven dat ze 'She-Hulk' mag maken

Een van de hoofdrolspeelsters van She-Hulk is enorm trots dat ze dit mag maken.

Jim Pedd
Het Marvel Cinematic Universe is in volle gang nu er op Disney+ series te zien zijn en films in de bioscoop. Doordat men nu de Infinity Saga afgerond heeft, begint een nieuw tijdperk voor de franchise.

Dat nieuwe tijdperk is interessant, want we gaan heel wat nieuwe helden ontmoeten. Een van die nieuwe helden is She-Hulk, een rol die gespeeld wordt door actrice Tatiana Maslany.

Ongelofelijk debuut
De serie draait om She-Hulk, die eigenlijk Jennifer Walters heet en het beroemde nichtje van Bruce Banner is. Banner wordt weer gespeeld door acteur Mark Ruffalo. Verder keert Emil Blonsky van Tim Roth terug voor het eerst sinds 2008 de film The Incredible Hulk te zien was.

Een van de andere nieuwe sterren is Jameela Jamil, die de schurk Titania speelt. Op sociale media laat zij weten dat de opnames richting de laatste paar weken gaan. De actrice kan haar opwinding nauwelijks in toom houden:Wie het personage van Jamil is weten we eigenlijk nauwelijks, al is bekend dat zij bovenmenselijke kracht en uithoudingsvermogen heeft en dat ze goed en snel kan genezen. Er zit dus vermoedelijk een vrij epische showdown aan te komen.Aanbevolen artikelen