Sauron ontbreekt in nieuwe 'The Lord of the Rings'

Sauron ontbreekt in nieuwe 'The Lord of the Rings'

De grote slechterik uit Lord of the Rings vermoedelijk niet in de Amazon-serie.

Bram de Groot, 21 juli 2021 om 17:20

Waarschijnlijk ergens volgend jaar keren de fans terug naar de Midden-aarde. Op Amazon Prime Video verschijnt dan namelijk een nieuw verhaal in de wereld die "in de Ban van de Ring" is.
Via een nieuwe bericht wordt duideljik dat het eerste seizoen het waarschijnlijk gaat doen zonder de grote schurk Sauron, de maker van de One Ring en de tweede Dark Lord die de baas wil zijn over de Midden-aarde.

The Lord of the Rings zonder Sauron?
TheOneRing.net meldt dat het eerste seizoen van The Lord of the Rings het moet stellen zonder Sauron en dat doet ergens toch een beetje afbreuk aan de titel.

Het eerste seizoen zou zich afspelen in de 'Second Age of Middle-earth' als Sauron tevoorschijn komt uit zijn schuilplaats in de vorm van Annatar, de Lord of Gifts, met de negen 'Rings of Power' als een cadeau aan de vrije volkeren. Dus zijn aanwezigheid gelukkig wel voelbaar.

Het eerste seizoen van de serie The Lord of the Rings wordt op dit moment opgenomen en er verschijnen acht afleveringen. J. A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) regisseert de eerste twee afleveringen. Een tweede seizoen is al besteld in 2019.Bron: TheOneRing.net

Lees meer over: The Lord of the Rings, Amazon Prime Video

Populair nieuws