Helaas: slecht nieuws rond Marvel-serie 'Ms. Marvel' op Disney+

Uitstel voor Marvel-serie 'Ms. Marvel' op Disney+?

De serie Ms. Marvel lijkt enige vertraging op te lopen op Disney+.

Jim Pedd, 4 augustus 2021 06:37

Het begint erop te lijken dat de serie Ms. Marvel van Disney+ en Marvel Studios uitgesteld is naar 2022. Dat terwijl Disney eerder aankondigde dat de serie later dit jaar te zien zou zijn.
De serie vertelt het verhaal van Kamala Khan (Iman Vellani), een Pakistaans-Amerikaanse tiener die superkrachten krijgt. Ze besluit zichzelf Ms. Marvel te noemen ter ere van haar idool, Carol Danvers.

Zes afleveringen
Er zijn maar weinig plotdetails bekend van de serie, al weten we dat er zes afleveringen uitgebracht worden. De serie zou eigenlijk eind dit jaar uit moeten komen, maar de release is uitgesteld.

Zoiets leek al waarschijnlijk door de aankondiging dat Hawkeye in november te zien zou zijn op Disney+. De serie Ms. Marvel zou dan aansluitend te zien moeten zijn, maar dat gebeurt nu ogenschijnlijk niet.

Dat meldt althans TV Line: "het is veilig om aan te nemen dat Ms. Marvel op dit moment op weg is naar een release begin 2022." Hoewel dit nu een kleine zekerheid lijkt te zijn, is het dat nog niet helemaal natuurlijk.
Bron: TVLine

Lees meer over: Ms Marvel, Iman Vellani, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws