Marvel niet zo blij met 'Ms. Marvel'-actrice?

Marvel niet zo blij met 'Ms. Marvel'-actrice?

Het gerucht gaat dat Marvel Studios niet echt onder de indruk is van Iman Vellani.

Jim Pedd, 9 juni 2021 17:10

Marvel Studios neemt geen grote kansen als het aankomt op castleden. Wellicht zou je Chris Hemsworth als Thor en Tom Hiddleston als Loki als de grootste risico's tot nu toe kunnen zien (hoewel het debuut van de in ongenade vervallen Robert Downey Jr. als Tony Stark ook wel een gokje was).
Een nieuw gerucht stelt dat Marvel Studios niet helemaal blij is met een van de nieuwe toevoegingen. Het gaat om actrice Iman Vellani, die de rol van Ms. Marvel speelt in de gelijknamige serie (die in 2022 te zien is) en ook al getekend heeft voor de film The Marvels.

Wat dan?
Allereerst merken we op dat het gaat om een gerucht dat op Reddit gedebuteerd is. Maar deze bron heeft een redelijk goede track record als het aankomt op inside informatie. Zo was het deze bron die wist te melden dat Julia Louis-Dreyfus haar Marvel-debuut zou maken in de serie The Falcon and the Winter Soldier.

Deze bron meldt nu dat Marvel niet helemaal gelukkig is met het werk van Vellani als Ms. Marvel. Waar het dan aan scheelt is niet zeker, maar het lijkt wat aan de late kant. De serie is immers al opgenomen en diep in post-productie.

De kans is ook klein dat Marvel echt een slechte keuze maakt, gezien de vele screentests die iemand moet ondergaan alvorens er echt bij het kruisje getekend mag worden.
Bron: Reddit

Lees meer over: Ms Marvel, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Iman Vellani

Populair nieuws