Netflix strikt grote naam voor nieuwe serie 'Wednesday'

Netflix strikt grote naam voor nieuwe serie

Eva Green zou getekend hebben voor de hoofdrol in een Tim Burton-serie.

Jim Pedd, 4 augustus 2021 09:06

Tim Burton maakt binnenkort zijn regiedebuut op televisie. Hij maakt namelijk een acht afleveringen tellende spin-off van Addams Family met de naam Wednesday.

Maanden geleden ging de casting voor de serie van start. Jenna Ortega speelt de rol van Wednesday Addams, en zal in de serie naar Nevermore Academy gaan en tegelijk bovennatuurlijke misdrijven oplossen. Maar twee personages ontbraken in de casting: Morticia en Gomez, haar ouders.

Eva Green
Nu horen we via Giant Freakin Robot dat actrice Eva Green in gesprek is voor de rol van Morticia Addams. Dat stelt de website op basis van z'n eigen bronnen die men als betrouwbaar beschouwt.

Dat is een interessant feitje, want het is niet de eerste keer dat Eva Green met Tim Burton werkt. Ze speelde bijvoorbeeld in de film Dark Shadows (2012) en had de hoofdrol in Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016).

Burton werkt vaker met dezelfde acteurs en dat doet hij nu dus mogelijk weer. Daarmee krijgt het internet misschien niet zijn zin, want fans hadden altijd wel Christina Ricci in gedachten voor de rol van Morticia. De actrice speelde in de jaren negentig als tiener nog de rol van Wednesday.

Bron: GFR

Lees meer over: Netflix, Eva Green, Tim Burton, Wednesday

Populair nieuws