'Lucifer' doet iets heel bijzonders meteen aan het begin van seizoen 6

Lucifer doet iets bijzonders aan het begin van S6

Netflix-serie Lucifer begint met een flinke tijdsprong en dat is wel heel apart!

Jim Pedd, 4 augustus 2021 om 09:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De finale van het vijfde seizoen van Lucifer liet zien hoe het personage iets werd dat niemand had zien aankomen. Lucifer werd namelijk God, een rol die hij overnam van zijn vader na een gevecht met zijn broer Michael.
Fans vroegen zich af hoe het verder zou gaan met de serie, en nu horen we via TV Line dat er een tijdsprong gemaakt wordt aan het begin van het zesde seizoen. Fans hoeven tegelijk niet te verwachten dat Lucifer druk aan het werk is als de nieuwe almachtige God.

Een tijdsprong
De tijdsprong tussen het vijfde en zesde seizoen zal niet als een grote voelen. Maar is wel significant genoeg voor fans om zich af te vragen waarom Lucifer niet aan de slag is gegaan als de nieuwe God die hij nu is.

Daar sprak acteur Tom Ellis al een beetje over tijdens de recente Comic-Con @ Home.

"Ik denk dat dit het klassieke 'wees voorzichtig waar je voor wenst' is," aldus Ellis. "Want hij overtuigde zichzelf van een boel dingen in seizoen 5, maar als iets echt gebeurt, dan voelt dat toch anders. En in die situatie vindt Lucifer zich in seizoen 6."

Het nieuwe seizoen van de serie gaat op 10 september van start op Netflix. Het is ook meteen het laatste, met tien afleveringen.
Bron: TV Line

Lees meer over: Netflix, Lucifer, Tom Ellis, Joe Henderson

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws