Tegenvaller voor Marvel-fans rond 'What If...?'

Tegenvaller voor Marvel-fans rond 'What If...?'

De serie What If...? krijgt minder afleveringen dan in eerste instantie gezegd werd.

Jim Pedd, 4 augustus 2021 om 08:32

Lange tijd hoorden we dat de serie What If...? tien afleveringen zou krijgen op streamingdienst Disney+. Maar het eerste seizoen is vanwege het coronavirus ingekort.
Marvel Studios-baas Kevin Feige bevestigde in december 2019 dat What If...? een tien afleveringen tellend eerste seizoen zou krijgen. Al die tijd later is nu duidelijk dat dit niet gaat gebeuren: door de pandemie krijgt de serie slechts negen afleveringen.

Toch goed nieuws
Gelukkig is er ook goed nieuws om je dit even te doen vergeten. De serie krijgt namelijk een tweede seizoen, dat ook op z'n minst negen afleveringen krijgt. Daarmee zijn er ten minste 18 bezoekjes aan het multiversum van Marvel Studios op komst.

Uitvoerend producent Brad Winderbaum vertelde tijdens een interview met de site Collider waarom men deze verandering moest maken: "We moesten een aflevering uitstellen naar seizoen 2. Eerlijk gezegd kwam dat net als alles door het coronavirus. Er was een aflevering die de einddatum niet ging halen. Maar gelukkig krijg je die wel in het tweede seizoen te zien."

In hetzelfde interview legde Winderbaum uit dat elke aflevering ongeveer een half uur duurt. "Sommige zijn wat langer, andere afleveringen iets korter. We wilden zoveel mogelijk verhalen vertellen en hadden een bepaald budget om mee te werken. Tien afleveringen voelde als het juiste aantal."
Bron: Collider

Lees meer over: What If, Marvel Studios, Disney Plus, Jeffrey Wright

Populair nieuws