'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeelster is klaar met acteren

'Grey's Anatomy'-ster lijkt klaar met acteren

Ellen Pompeo wil wel stoppen als ze klaar is na 18 jaar Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 om 07:59

Actrice Ellen Pompeo zou zomaar eens klaar kunnen zijn met acteren als Grey's Anatomy afrondt. De actrice speelt al 18 seizoenen lang de hoofdrol in de medische dramaserie van Shonda Rhimes.
De serie draait om de levens van Dr. Meredith Grey en de medici van het Grey Sloan Memorial Hospital. Het is een van de meest succesvolle en langstlopende televisieseries ooit en blijft veel mensen trekken via streaming en op televisieserie ABC waar het een primetime-serie is.

Klaar met acteren?
Pompeo is betrokken bij de serie sinds deze in januari 2005 gelanceerd werd. Ze is een van de langst aanwezige castleden naast Chandra Wilson en James Pickens Jr., en doet dienst als producent van de serie. Op dit moment is ze een van de best betaalde actrices van de televisieindustrie met een verdienste van 550.000 dollar per aflevering.

Tijdens een interview met ET Canada, vertelde Pompeo dat ze misschien wel klaar is met haar werk.

"Ik wil niet zeggen dat ik nooit meer zal acteren, waarschijnlijk wel, maar ik voel weinig enthousiasme over het voortzetten van mijn acteercarrière. Ik zie het meer zitten om te investeren in bedrijven en bedrijven op te starten. Het acteren voelt, nou ja, al heb ik niet een miljoen andere rollen gedaan, het voelt alsof ik het al gedaan heb. In trailers zitten, rondreizen, het ene in Atlanta opnemen en het andere in Vancouver. Ik heb geen behoefte om in trailers te zitten om elf uur 's avonds en te wachten tot ik scènes op kan nemen en een assistent op mijn deur klopt om te vertellen wanneer ik de lunch mag eten."
Bron: ET Canada

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws