Live-action 'Avatar: The Legend of Korra'-film gaat viral

Live-action Avatar: The Legend of Korra gaat viral

The Legend of Korra krijgt van een fan een wel heel indrukwekkende live-action film.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 om 07:17

M. Night Shyamalan maakte al eens een live-action film op basis van de serie Avatar: The Last Airbender. Dat was absoluut geen succes. Tegelijk werkt Netflix nu aan en live-action serie op basis van de franchise.
Dat de film van Shyamalan een flinke flop was, wil natuurlijk niet zeggen dat dit voor alle producties in de franchise geldt. Want soms maken fans prachtige dingen.

Briljante live-action verfilming
Reddit-gebruiker Joey de Guzzy deelt een nieuwe versie van de wereld van het sturen van elementen van zowel Avatar: The Last Airbender als vervolgserie The Legend of Korra. De openingsscène wordt in fantastisch live-action nagemaakt.

Waar de film van Shyamalan er nog vrij houterig uit zag, is dat in dit geval niet zo. De acteurs maken vloeiende bewegingen en worden gevolgd door de elementen. Dat heeft dit resultaat:Op dit moment wordt er druk gewerkt aan flink wat uitbreidingen van de franchise. Naast de live-action serie van Netflix, krijgen we ook nog een animatiefilm van de bedenkers van de franchise en de komende jaren nog veel meer materiaal.
Lees meer over: Avatar, The Legend of Korra, Fanfilm

Populair nieuws