'Riverdale' heeft weer een bijzondere wending voor je in petto

'Riverdale' krijgt weer een bijzondere wending

Het vijfde seizoen van Riverdale gaat je weer in een emotionele achtbaan zetten.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 om 08:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Riverdale omvatte tijdens zijn vijfde seizoen een van de meest interessante momenten in jaren. De serie maakte namelijk een tijdsprong van zeven jaar.
En die onthulde vervreemding tussen de twee belangrijkste koppels: Archie en Veronica enerzijds en anderzijds Betty en Jughead. Na de tijdsprong beleefde de liefde tussen Betty en Archie korte tijd een opleving. Tegelijk was die te oppervlakkig voor Archie, die zich realiseerde definitief voor Veronica te willen gaan.

Betty en Archie
Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa onthulde tijdens een interview met TV Line dat de relatie tussen Betty en Archie nog lang niet voorbij is.

Iemand vroeg hem hoe het zit met die relatie en of de twee personages weer nader tot elkaar zullen groeien. En hoewel Aguirre-Sacasa in het begin hiernaar refereerde als meer dan een "booty call", blijkt het nog meer te zijn dan je denkt:

"LOL. Dat is ook zo. Maar ik wil wel toevoegen: het verhaal van Betty en Archie is zeker nog niet voorbij, en hun relatie verdiept zich, vooral nu we richting de laatste paar afleveringen gaan."
Bron: TV Line

Lees meer over: Riverdale, The CW, Archie

Populair nieuws