Het onmogelijk geachte 'Y: The Last Man' krijgt een poster

Y: The Last Man komt in september dan eindelijk op televisie.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 10:28

Het duurt nog een paar weken en dan krijgen we Y: The Last Man te zien. De serie waarvan velen dachten dat deze er nooit zou komen.
Y: The Last Man is gebaseerd op de comics van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. De serie vertelt het verhaal van een post-apocalyptische wereld waarin elk zoogdier met een Y-chromosoom om het leven komt. Op één man, Yorick Brown, en zijn aapje Ampersand, na. De serie volgt de overlevers in deze nieuwe wereld, waarin ze proberen te herstellen wat verloren ging en de kans krijgen om iets beters op te bouwen.

Nieuwe poster
De reis om Y: The Last Man gemaakt te krijgen, was vruchteloos, jarenlang. Tussen 2007 en 2014 werden meerdere pogingen gedaan om een film gemaakt te krijgen. Zo zou D.J. Caruso met Shia LaBeouf in de hoofdrol een film maken en kwam Dan Trachtenberg met een eigen poging.

Maar in 2015 kondigde FX aan een serie te maken, die door onder meer verschillende showrunners en hoofdrolspelers kwam. De opnames werden in maart 2020 ook stilgelegd door het coronavirus en gingen in oktober vorig jaar verder.

In de serie speelt Ben Schnetzer de hoofdrol van Yorick Brown. Vanaf 13 september is de serie te zien. Hieronder de nieuwe poster die FX vrijgaf. En nu is het wachten op de trailer.


Bron: Comic Book

Lees meer over: Y The Last Man, FX, Brian K Vaughan

Populair nieuws