search
Gelukkig! Netflix geeft een fanfavoriete serie een tweede seizoen
Series / Nieuws

Gelukkig! Netflix geeft een fanfavoriete serie een tweede seizoen

De serie Sex/Life mag volgend jaar weer Netflix gaan domineren.

Netflix geeft een van zijn fanfavoriete series een tweede seizoen. De serie Sex/Life van Stacy Rukeyser komt met een nieuwe rits afleveringen.

De serie ging pas een paar maanden geleden van start en Netflix heeft recent dus besloten om de serie Sex/Life een tweede seizoen te gunnen. Dat stelt de site What's On Netflix op basis van bronnen binnen de streamingdienst.

Goed scoren
Heel gek is dat niet. De serie stond wekenlang bovenaan de week top tien van Netflix en was wereldwijd een van de best bekeken series van de streamingdienst. Voor fans is het daarmee goed nieuws, al heeft Netflix het dus nog niet officieel gemaakt. Daar moeten we nog even op wachten.

Regisseur Patricia Rozema noemde de serie al een unieke kans en vond dat het alleen mogelijk was bij Netflix. "Ik werd aangetrokken als pilot-regisseur, wat Netflix prototype-regisseurs noemt. Een project met vrouwen aan het roer, met een vrouwelijke hoofdrolspeelster, voor een van de meest machtige bedrijven van de wereld. Maar geen regisseur zou deze vrijheid verwacht durven hebben."

Voorlopig moet er geen einde komen aan de serie volgens Rozema. "Series zijn ontworpen om door te gaan. Zelfs een miniserie, als ze succesvol zijn." In dit geval zal dat dus ook zo zijn. De serie wordt door Netflix omschreven als volgt:

"Het gedurfde seksuele verleden van een vrouw botst met haar heden waarin ze getrouwd is en kinderen heeft. Dat, als haar ex, over wie ze niet kan stoppen te fantaseren, weer in haar leven komt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen