Dit zijn de beste afleveringen van 'How I Met Your Mother' volgens de makers

Beste HIMYM-afleveringen volgens de makers

Met negen seizoenen aan materiaal valt er veel te kiezen bij How I Met Your Mother.

Jim Pedd, 22 juli 2021 om 06:00

Makers Craig Thomas en Carter Bays onthullen voor het eerst hun favoriete afleveringen van How I Met Your Mother. De twee deden dat tijdens een interview met Entertainment Weekly.
De serie How I Met Your Mother draait om Ted Mosby, die in 2030 zijn kinderen het uitgebreide verhaal verteld van hoe hij hun moeder leerde kennen. Dat begint allemaal in een bar. Met maar liefst 9 seizoenen zijn er veel afleveringen om uit te kiezen.

Favoriete afleveringen
How I Met Your Mother is losjes gebaseerd op de echte vriendschap van Thomas en Bays in New York City. Zo bezien zullen de keuzes je niet verbazen.

Craig Thomas's favoriete aflevering: Dat was de finale van seizoen 1, Come On. Dat komt volgens Thomas omdat Ted echt helemaal op een persoonlijk hoogtepunt staat met zijn relatie met Robin. De laatste scène staat volgen Thomas voor het leven: het is verdrietig en gelukkig tegelijk.

Carter Bays' favoriete aflevering: Die zit in seizoen 9, en is het oorsprongsverhaal van Tracy - de toekomstige echtgenote van Ted en moeder van zijn kinderen. We leren de acht jaar die zij moest doorstaan en haar gebroken hart dat leidde tot een ontmoeting met Ted.

How I Met Your Father
Momenteel wordt er druk gewerkt aan een spin-off, genaamd How I Met Your Father, waarin we een vrouw ontmoeten die met haar vriendinnen op mannenjacht is. De serie wordt geproduceerd door Thomas en Bays.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Mother, Carter Bays, Craig Thomas

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws