search
Amerikaanse dramaserie 'The Chi' krijgt vijfde seizoen
Series / Nieuws

Amerikaanse dramaserie 'The Chi' krijgt vijfde seizoen

Al snel na de finale van het vierde seizoen wordt de reeks verlengt met nog een extra seizoen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het vierde seizoen van The Chi is nog maar net uitgezonden of er is alweer wat nieuws om naar uit te kijken voor de fans. Showtime heeft namelijk de komst van een vijfde seizoen bevestigd.

De laatste aflevering van het vierde seizoen van de reeks werd pas voorbije zondag uitgezonden. Nu reeds echter komt Showtime met het nieuws dat er zeker nog een vijfde deel aan zal komen. Helemaal als een verrassing hoeft dat nieuws eigenlijk niet te komen. De reeks wordt namelijk nog altijd meer dan behoorlijk bekeken.

Buitenwijken van Chicago
De serie The Chi vertelt het verhaal van een groep jongeren die zich in de buitenwijken bevinden van het Amerikaanse Chicago. De serie profileert zich als een actueel coming-of-age-verhaal over jongeren die duidelijk behoefte hebben aan verbinding en verlossing. Eerder door toeval raken de jongeren met elkaar verbonden.

Het vijfde seizoen van de serie wordt verwacht ergens in de loop van het jaar 2022. Voor wie deze serie niet kent hebben we hieronder alvast even de trailer van het vierde seizoen geplaatst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen