search
'The Suicide Squad'-fan? Dan hebben we goed nieuws
Series / Nieuws

'The Suicide Squad'-fan? Dan hebben we goed nieuws

Goed nieuws voor fans van The Suicide Squad, want er zitten meer series aan te komen.

James Gunn gaat graag en vaak in gesprek met zijn fans. Kortgeleden organiseerde hij weer een Q&A via Instagram, waarbij fans vragen aan hem mochten stellen.

Tijdens een nieuwe Instagram Q&A, ging Gunn in op de plannen die hij had met zijn DC-projecten. Hij verzorgde allereerst de film The Suicide Squad en maakte vervolgens ook meteen de serie Peacemaker rond het personage van acteur John Cena.

Meer DC-series
Maar er zitten meer DC-series aan te komen. Gunn schreef Peacemaker vorig jaar tijdens de lockdown, wat hij deed voor de lol. Maar de scenario's bevielen enorm bij Warner Bros., waarom de filmstudio voor het eerst een live-action serie in het DC Extended Universe plande.

Die zal begin volgend jaar naar HBO Max komen, gevolgd door nog een Gotham PD-serie die gesitueerd is in hetzelfde universum als The Batman van Matt Reeves.

Een fan vroeg Gunn of er "ontwikkelingen zijn rond andere TSS spin-off series?" Hoewel Gunn niet te veel wilde onthullen, maar het idee ook niet richting het rijk der fabelen wilde verwijzen, had hij een kenmerkende reactie: "misschien".Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen