search
Serieuze 'Fresh Prince of Bel-Air'-reboot komt in 2022
Series / Nieuws

Serieuze 'Fresh Prince of Bel-Air'-reboot komt in 2022

Ook de populaire serie met Will Smith ontkomt niet aan een reboot...

Eigenlijk zou er dit jaar al een Fresh Prince of Bel-Air-reboot met een serieuzere toon moeten komen, maar het lijkt er nu op dat door het wijzigen van de showrunners dit nu pas in 2022 zal zijn.

Volgens The Hollywood Reporter had de serie, die de titel Bel-Air[i] draagt, eigenlijk dit jaar al te streamen moeten zijn via streamingdienst Peacock maar door het vertrek van showrunner Chris Collins gaat dit niet door.

Als dat maar goed gaat
Blijkbaar was deze beslissing al genomen in december, maar is dit nu pas openbaar gemaakt. Collins werd eerder dit jaar al vervangen door Diane Houston, maar die heeft nu ook de serie verlaten. Schrijversduo T.J. Brady en Rasheed Newson nemen nu deze taak op zich. Het is voor beiden de eerste keer dat ze dienst doen als showrunner.

Of dit allemaal goed uitpakt is maar de vraag, want het is zelden een goed teken als er zoveel talent achter de schermen vertrekt. Peacock en de verschillende makers zouden van mening verschillen over de insteek van de serie, maar dat probleem lijkt nu te zijn opgelost.

Het is nog onduidelijk wanneer in 2022 we [i]Bel-Air
precies kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen