search

Ons nieuws van vrijdag 6 augustus 2021

'How I Met Your Mother'-ster over het controversiële einde
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-ster over het controversiële einde

Hoe zit het eigenlijk met het slecht ontvangen einde van How I Met Your Mother?

Bob Saget heeft het druk met interviews. Hij legt in een nieuw interview uit wat zijn visie is ten aanzien van het nogal tegenvallende einde van de serie How I Met Your Mother.

De ensemble-sitcom draait om de persoonlijke en professionele avonturen van een groep vrienden in New York City. Centraal staat echter Ted Mosby; het verhaal wordt vanuit zijn perspectief verteld. Josh Radnor speelde die rol, maar Future Ted werd ingesproken door Saget.

Tegenvallend einde
Opmerkelijk genoeg eindigde de serie na negen seizoenen met een einde dat heel slecht lag bij de kijker. Dat had vooral te maken met het feit dat het hele negende seizoen toewerkte naar Ted die Tracy ontmoette, de moeder van zijn twee kinderen.

In de laatste twist, kwam zij om het leven en kwam Ted uiteindelijk bij elkaar met Robin, zijn oorspronkelijke liefde in de serie.

"Ik zat daar bij het lezen en huilde net als iedereen bij het verdrietige einde. En als je de Dvd-box van How I Met Your Mother koopt, hoor je dat ik die hele aflevering de verteller ben. We deden er een hele ronde mee. Het verandert het einde niet. Het einde is wat het is en was het uitgangspunt vanaf het moment dat de serie begon. Maar de fans hielden er niet van. Laten we eerlijk zijn: wie houdt van het einde van een serie? Ik denk dat Cheers het beste einde had, dat was er waarschijnlijk een dat mensen echt verwacht hadden, als je je realiseert dat Sam meer van de bar hield dan van wie dan ook."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt 'Stranger Things' nu al tot een einde?
Series / Nieuws

Komt 'Stranger Things' nu al tot een einde?

Gaat Stranger Things er over twee seizoenen mee stoppen op Netflix?

Producent Shawn Levy wil niet helemaal ingaan op de belangrijke vraag voor fans, of Stranger Things nog meer seizoenen krijgt na het vijfde. Er wordt al tijden gespeculeerd dat de televisieserie van Netflix over twee seizoenen stopt.

In 2016 werd de serie gelanceerd en eerlijk is eerlijk: niemand had durven voorspellen hoe snel deze serie populair zou worden. Maar de kijker werd meegezogen in de show die zich in de jaren tachtig afspeelt en draait om een groepje jonge vrienden dat betrokken raakt bij een paranormaal mysterie.

Vierde seizoen
Er wordt druk gewerkt aan het vierde seizoen van de serie, dat vanwege de coronapandemie fors is uitgesteld. Fans weten dus nog altijd niet hoe het verder gaat met de cliffhanger, waarin we zagen dat Jim Hopper in een Russische goelag zit.

Nu vertelt Levy tijdens een interview over het mogelijke einde waar men aan werkt en naartoe werkt:

"Het einde is in zicht. De broers [Matt en Ross Duffer] hebben het einde in zicht. Er is een plan en dat zal niet zo snel gedeeld worden als de informatie over wanneer het vierde seizoen uitkomt. Maar snel genoeg. Dat kan ik wel zeggen. We verzinnen dit niet terwijl we bezig zijn. Er is een eindspel, als ik dat zo kan zeggen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker van Netflix-hit 'Shadow and Bone' heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Maker van Netflix-hit 'Shadow and Bone' heeft goed nieuws voor je

De serie Shadow and Bone gaat sneller verder dan je misschien zou denken.

De opnames van het tweede seizoen van Shadow and Bone gaan binnenkort al van start. Dat laat uitvoerend producent Shawn Levy weten.

Het eerste seizoen van de serie ging afgelopen april van start op Netflix en was meteen een hit bij de kijker. De serie stond zelfs bovenaan de lijst met streaming-kijkcijfers van Nielsen en is gebaseerd op de enorm goed verkopende boeken van Leigh Bardugo.

Tweede seizoen
In de wereld van Shadow and Bone worden mensen die geboren worden met magische krachten Grisha genoemd. Het eerste seizoen draait om Alina Starkov, die denkt dat ze een gewone kaartenmaker is. Maar ze blijkt een van de meest machtige Grisha te zijn.

Alina kan namelijk het licht manipuleren, waardoor ze er mogelijk toe in staat zal blijken om de Shadow Fold, een grote scheur in de wereld die het land vult met duisternis, te sluiten. In die Shadow Fold zitten talloze mensenetende monsters. Aan het einde van het eerste seizoen moest Alina met haar jeugdvriend Mal op de vlucht slaan.

Shawn Levy, uitvoerend producent, had goed nieuws voor de fan: "de scenario's zijn geschreven en we kunnen bijna van start met de opnames. Het ziet er goed uit voor de personages en de wereld die we gebouwd hebben en het Grishaverse. Vanaf daar gaan we verder bouwen, met Eric Heisserer nog aan het roer als bedenker en showrunner!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Y: The Last Man' onthult zijn schokkende eerste trailer
Series / Trailer

'Y: The Last Man' onthult zijn schokkende eerste trailer

De serie Y: The Last Man belooft wel heel gaaf te worden. Check hier de trailer!

Fans van Brian K. Vaughan's comics Y: The Last Man kunnen heel blij zijn. Vandaag zijn namelijk de eerste beelden online gezet van de serie, in een volwaardige trailer.

De weg naar dit moment was extreem hobbelig. Er is meer dan een decennium geprobeerd om Y: The Last Man te verfilmen, wat eigenlijk geen enkel moment gemakkelijk leek te gaan. Zelfs deze serie, die enkele jaren geleden aangekondigd werd, kwam er niet zomaar en wisselde van showrunner en hoofdrolspeler.

Alle mannen gaan dood
De trailer begint met het gruwelijke moment waarop elk zoogdier op de planeet met een Y-chromosoom om het leven komt. Op twee na: Yorick Brown (gespeeld door Ben Schnetzer) en zijn aapje, Ampersand. Vanaf daar proberen de overlevers de gebeurtenissen te plaatsen en te zoeken naar een manier om de samenleving weer op te bouwen.

Showrunner van de serie is Eliza Clark en castleden zijn, naast Ben Schnetzer, onder meer Olivia Thirlby, Diane Lane, Amber Tamblyn en Ashley Romans.

De serie gaat vanaf 13 september van start en is in de Verenigde Staten via FX on Hulu te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park'-makers sluiten bizarre nieuwe deal
Series / Nieuws

'South Park'-makers sluiten bizarre nieuwe deal

Ze gaan nog door tot 2030 met de serie en komen met 14 (!) films.

Fan van South Park? Dan ga je heel blij zijn met dit nieuws. Bedenkers Trey Parker en Matt Stone hebben een deal getekend bij MTV Entertainment Studios, voor maar liefst 14 films in de franchise.

En dat niet alleen, de serie wordt voor Comedy Central vernieuwd tot en met zijn dertigste seizoen dat in 2027 te zien zal zijn. Bloomberg News weet te melden dat deal goed is voor zo'n 900 miljoen dollar over een periode van zes jaar.

Veertien films en drie seizoenen
Dat is een bijzonder hoog bedrag, voor de licentierechten op 14 films en drie nieuwe seizoenen van South Park met elk 10 afleveringen. Die worden onder Park County, het label van de twee, gemaakt.

ViacomCBS betaalt onder deze deal Parker en Stone 150 miljoen dollar per jaar. Zo kunnen zij hun lasten dekken en tegelijk natuurlijk flink winst maken met de producties.

Dankzij deze deal is Park County ook voor het eerst meer dan 1 miljard dollar waard. "Matt en Trey zijn wereldklasse creativelingen, die hun briljante humor gebruiken om de absurditeiten van onze cultuur bloot te leggen en we kijken ernaar uit om uit te breiden en onze relatie met hen te verdiepen," aldus Chris McCarthy van MTV Entertainment een chief content officer van adult animation van Paramount+.

De gigantische nieuwe deal past binnen het heden, want heel wat streamingdiensten zijn naarstig op zoek naar 'ip', franchises die veel waard zijn en bekend zijn bij de kijkers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' onthult z'n premièredatum en de eerste beelden van seizoen 4
Series / Trailer

'Cobra Kai' onthult z'n premièredatum en de eerste beelden van seizoen 4

De serie Cobra Kai komt er snel aan met z'n vierde seizoen op Netflix.

Mocht het nog niet duidelijk zijn geweest aan het einde van het derde seizoen, dan legt Netflix-serie Cobra Kai het er nu duidelijk bovenop. De belangrijkste gebeurtenis uit het The Karate Kid-universum komt namelijk naar de serie.

De nieuwe rits afleveringen brengt ons het All Valley Karate Championship. De showdown begint in december en we zien nu de eerste beelden.

Eerste teaser!
Vandaag heeft Netflix een eerste blik vrijgegeven op het vierde seizoen van de serie. Ook onthulde Netflix een heel korte teaser die de releasemaand van de serie liet zien.

Voor een deel is het een commercial voor het grote toernooi (dat we aan het eind van het eerste seizoen en in de eerste en derde film zagen). Ook is er een supersnelle edit te zien van beelden van het nieuwe seizoen.

De trailer weet op de een of andere manier acht gloednieuwe shots in drie seconden te proppen. Het is niet veel, maar het ziet er wel geweldig uit.

Zo zien we de hoofdpersonen allemaal voorbijkomen in deze beelden. De meesten hebben andere haarstijlen. En dan is er een sinistere blik op John Kreese, die zo slecht is dat Daniel LaRusso en Johnny Lawrence besluiten tegen hem samen te werken.

De serie gaat in december verder. Hieronder de teaser:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verrast met maar liefst 12 (!) nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix verrast met maar liefst 12 (!) nieuwe series

Het was een behoorlijk fijne en drukke week op streamingdienst Netflix.

Netflix heeft een behoorlijk goede week beleefd. Er kwamen meer dan tien nieuwe series op de streamingdienst te staan. We duiken er vandaag meteen in, met eerst de series die een nieuwe aflevering scoorden, gevolgd door de rest.

Rick and Morty (S05E07): De Smiths leren een lesje over de betekenis van familie wanneer Rick een trip naar Boob World annuleert om de vijfde en laatste GoTron-fret in handen te krijgen.

Explained (S03E03): Ooit was suiker cruciaal om te overleven. Nu is het vooral een gezondheidsrisico. Kunnen we ons oerverlangen naar zoetigheid stillen en toch gezond en evenwichtig leven?

Top Secret UFO Projects: Declassified: Hoewel claims van buitenaardse ontmoetingen vaak afgewezen zijn, geloven velen dat het bestaan van UFO's niet gewoon waarschijnlijk is, maar zeker.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami: Twee jeugdvrienden verworden van dropouts van de middelbare school, in de meest machtige drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde misdaadverhaal dat zich over meerdere decennia afspeelt.

Control Z (seizoen 2): Iemand die wraak wil voor Luis, richt zich op de leerlingen en leraren van de middelbare school, terwijl Sofí­a zich haast het nieuwste mysterie op te lossen.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 3): Terwijl de ster van Gotham Garage rijst, verbreedt Mark zijn zakenstrategie voorbij het 'upgrade en trade'.

Cooking With Paris: Met een anyone-can-cook attitude, voegt Paris Hilton haar eigen flair toe aan elk gerecht.

Hit & Run: Een man die zoekt naar de waarheid achter de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen dat van New York tot Tel Aviv verspreid is.

Navarasa: Van amusement tot ontzag, de negen menselijke emoties van de Indiase theorie van esthetiek, worden verkend in deze serie.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2): Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Below Deck: Mediterranean (2 seizoenen): Vaar mee met kapiteins Sandy en Mark en volg hoe ze omgaan met wilde scheepsbemanningen en veeleisende gasten op een jacht op de pittoreske Middellandse Zee.

44Cats (3 seizoenen): Als de zingende harige vriendjes Lampo, Milady, Pilou en Bacon met elkaar optrekken, is er altijd wel een avontuur te beleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre 'What If...?' heeft nu al bijzonder nieuws voor je
Series / Nieuws

Bizarre 'What If...?' heeft nu al bijzonder nieuws voor je

De serie What If...? gaat deze maand van start op Disney+.

Marvel-serie What If...? is binnenkort te zien op streamingdienst Disney+. Uitvoerend producent Brad Winderbaum sprak met de site Inverse over wat we kunnen verwachten van de televisieserie.

What If...? brengt heel wat bijzondere mogelijkheden met zich mee. De serie zal draaien om alternatieve realiteiten en laat zien wat er mogelijk is. Zo debuteert Captain Carter in plaats van Captain America en zien we T'Challa als een soort Tony Stark de wereld beschermen.

Ook een spin-off?
Gespeculeerd wordt nu al wat er allemaal mogelijk is voor de spin-off serie. Zou deze bijvoorbeeld een live-action spin-off kunnen krijgen?

"Alles wat je maar hoeft te doen, is kijken hoeveel van de verhalen uit de What If...? comics terecht zijn gekomen in de voornaamste continuïteit van het comic-universum," legde Winderbaum uit. "Mijn voorspelling is dat net zoiets gaat gebeuren bij de films."

Elk verhaal wordt in een tijdsduur van een half uur verteld. Marvel Studios omschrijft de serie verder als volgt: "Marvel Studios' What If...? gooit de boel omver in het Marvel Cinematic Universe en stelt zich gebeurtenissen uit de films op onverwachte manieren voor. Met een multiversum vol oneindige mogelijkheden, zien we fanfavoriete personages als Peggy Carter, T'Challa, Doctor Strange, Killmonger, Thor en meer".



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvolle 'Yellowstone' heeft goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Succesvolle 'Yellowstone' heeft goed nieuws voor je

De serie Yellowstone krijgt een spin-off en daarvan zijn nu castleden gevonden.

Tim McGraw en Faith Hill, een heus power couple in de countrymuziek, gaat naar het kleine scherm. Ze maken straks hun televisiedebuut in de serie 1883, de prequel op het populaire Yellowstone.

McGraw staat bekend met hits als Live Like You Were Dying en Humble And Kind. Hij is geen vreemde voor acteren, met onder meer een rol in The Blind Side van Sandra Bullock uit 2009. Hill staat verder bekend om de succesvolle nummers Breathe en The Way You Love Me. Ook zij acteerde, onder meer in The Stepford Wives uit 2004 met Nicole Kidman.

Een rol in 1883
Het in het echt getrouwde Grammy-winnende koppel zal een gehuwd koppel spelen in de serie 1883 voor Paramount+. Dat meldde ViacomCBS. Naast hen tekende Oscar-winnaar Sam Elliott ook voor de serie.

Toen Yellowstone in 2018 in première ging op Paramount Network, bleek het een groot succes. De prequelserie heeft rollen voor Kevin Costner, Wes Bentley, Kelly Reilly en Luke Grimes als leden van de Dutton-familie, generaties voordat Yellowstone van start gaat.

McGraw speelt de patriarch van de familie, James Dutton en Hill speelt de rol van de matriarch, Margaret Dutton. In een poging om de Amerikaanse droom te realiseren en te ontkomen aan armoede, reizen de Duttons door de westelijke grens en naar Montana.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 doet dit helemaal anders
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 doet dit helemaal anders

Stranger Things doet het met zijn vierde seizoen helemaal anders dan de rest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things moet bijna met een belangrijke aankondiging voor de fans komen. Het langverwachte vierde seizoen van de serie is er nog altijd niet en we weten zelfs nog steeds niet wanneer het te zien is.

Maar volgens uitvoerend producent en regisseur Shawn Levy zal men ergens voor 13 augustus laten weten wanneer de serie weer te zien is. En mogelijk is dat sneller dan je ergens zou verwachten.

Heel ander seizoen
Tijdens een interview met Slash Film vertelde Levy dat de omvang van het vierde seizoen groter is dan ooit. Het wordt een episch seizoen, dat volgens hem "groter" en "meer volwassen" is. Zijn volledige citaat:

"Het klopt allebei. Het wordt een episch verhaal, dat nog altijd geworteld is in de personages. Maar de omvang van het verhaal is epischer en meer cinematisch dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben."

De serie duikt dit seizoen voor het eerst buiten het stadje Hawkins. We gaan namelijk te zien krijgen hoe Hopper in Rusland vast zit en hoe onze helden (helaas) uit elkaar gehaald, zijn na het vertrek van de familie Byers uit het stadje. Dat wordt dus nog wat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oef: brand in de filmstudio's van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Oef: brand in de filmstudio's van 'Stranger Things'

Gelukkig is er niemand gewond geraakt en lijkt het goed te gaan met Stranger Things.

De Netflix-studio waar hitserie Stranger Things wordt opgenomen, raakte in de problemen. Er woedde een brand in de studio.

Newsweek meldde dat de studio in Albuquerque, New Mexico, in de Verenigde Staten, in de fik vloog. Gelukkig was het Albuquerque Fire Rescue-department snel ter plekke om de situatie in de hand te houden. Niemand raakte gewond in de brand.

Een oud gebouw
Wellicht goed om te weten: de locatie van de set was een oud gebouw dat uit elkaar gehaald werd en dus niet zozeer een set voor de opnames. Dat betekent dus ook dat de ramp wel mee valt.



De persvoorlichter van de brandweer, Tom Ruiz, stelde dat dertien eenheden gestuurd werden naar "het adres van 5650 University SE bij Netflix Studios. Bij aankomst kwamen de eenheden erachter dat een complete kleine filmset omhuld was in rook en vlammen."

Door snel samen te werken wist men erin te slagen deze snel te blussen. Kortom: het valt wel mee. Nu is het nog afwachten op de releasedatum van het vierde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijk nieuws voor fans van 'The Shining'
Series / Nieuws

Pijnlijk nieuws voor fans van 'The Shining'

De serie Overlook, op basis van The Shining, komt er niet meer op HBO Max.

In de lente van 2020 hoorden we dat J.J. Abrams met zijn Bad Robot een gigantische deal had gesloten met WarnerMedia. Een van de series die hij onder deze deal zou maken, was een spin-off op basis van Stephen King's The Shining: Overlook.

Die serie moest de oorsprong van het hotel verkennen. Maar Deadline meldt nu dat HBO Max besloten heeft om de serie niet te maken. Waarom werd niet onthuld, maar de serie kan er nog altijd komen.

Naar Netflix?
Deadline schrijft dat Bad Robot en Warner Bros. Television op zoek zijn naar een nieuw thuis voor de serie. De verwachting is dat men hem wel onder zou kunnen brengen bij Netflix.

Eerder hoorden we al dat Overlook rollen zou hebben voor iconische personages van de horror-thriller. Deze zou de onvertelde en angstaanjagende verhalen van het meest beroemde door geesten bewoonde hotel van de Amerikaanse fictie verkennen.

De serie wordt geschreven door Dustin Thomason en Scott Brown, die ook als uitvoerend producenten aan de serie verbonden waren. HBO "hield wel van Overlook, maar had niet de indruk dat het op dit moment een passende serie was." En dus is besloten er niet mee verder te gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ dumpt zijn eerste serie van J.J. Abrams
Series / Nieuws

Apple TV+ dumpt zijn eerste serie van J.J. Abrams

De serie Little Voice van J.J. Abrams gaat helaas niet meer door.

Apple TV+ heeft officieel een punt gezet achter z'n eerste serie. Op woensdag werd onthuld dat Little Voices geen tweede seizoen krijgt van de streamingdienst.

Het nieuws werd de wereld in gebracht door The Hollywood Reporter. Dat stelt dat de serie, die in juli 2020 zijn debuut beleefde op Apple TV+, ermee ophoudt. De serie vertelde het universele verhaal van het vinden van je authentieke stem ergens in het begin van je twintiger jaren.

Geen nieuw seizoen
De serie werd omschreven als een frisse, intens romantische serie waarin mensen dus zoeken naar zichzelf, en de moed vinden om daar gebruik van te maken.

Actrice Brittany O'Grady speelde de rol van Bess Alice King, een singer-songwriter die een doorbraak probeerde te maken in de muziekzaken in New York City. J.J. Abrams, Jessie Nelson, Ben Stephenson en muzikant Sara Barellies waren de uitvoerend producenten van de serie.

Maar Apple heeft dus besloten om de serie geen nieuw seizoen te geven. Gek is dat niet, want de serie leek niet heel erg aan te slaan bij het bredere publiek. Dat heeft nu dus geleid tot het cancellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Westworld'? Dan kan je weer blij zijn!
Series / Nieuws

Fan van 'Westworld'? Dan kan je weer blij zijn!

Het vierde seizoen gaat nu weer door met de opnames en daarmee komt de serie er weer snel aan.

Weken nadat de opnames van HBO-serie Westworld gedwongen werden stilgelegd vanwege een coronabesmetting op de set, zijn de opnames weer hervat. Goed nieuws dus voor fans van de serie.

Deadline meldt dat de opnames van de serie weer in volle gang zijn en "begin vorige week" werden hervat. De productie bevindt zich weer in de Melody Ranch-studio, waar eerdere seizoenen van de serie ook opgenomen zijn.

Westworld-seizoen
Interessant is dat Deadline ook meldt dat er nu een "eerste ontmoeting tussen" Aaron Paul's Caleb en Tessa Thompson's Charlotte Hale opgenomen werd. Dat is een Dolores-kloon die een leger van hosts bouwt om allerlei gruwelen mee te begaan.

De serie wordt behoorlijk grof naarmate de boel vordert. Jonathan Nolan, een van de co-bedenkers van de serie, vertelde dat de Man in Black van acteur Ed Harris helemaal los zal gaan. "Hij gaat iedereen vermoorden", stelde Nolan.

"Ik geloof er heel erg in dat alles geleid wordt door ironie. [William] wordt dat wat hij zo lang heeft beheerst, een host. Ik kan niet wachten om te zien hoe Ed iedereen gaat vermoorden." Acteur harris vertelde: "ik heb geen idee wat ze voor mij gepland hebben. Ik weet dat ik met Tessa werk. Hopelijk kunnen we wat schade veroorzaken."

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen te zien is. Het derde seizoen was in mei 2020 te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: The Bad Batch' krijgt een tweede seizoen!
Series / Nieuws

'Star Wars: The Bad Batch' krijgt een tweede seizoen!

Het houdt maar niet op met alle Star Wars-serie op Disney+!!

Disney+ heeft officieel laten weten dat Lucasfilms nieuwste geanimeerde serie Star Wars: The Bad Batch een tweede seizoen krijgt in 2022.

De aankondiging wordt gedaan net nu het eerste seizoen eindigt met een tweedelige finale. Goed nieuws dus voor de fans!

Dank aan de fans!
Michael Paull, baas van Disney+ en ESPN+, liet in een verklaring het volgende weten over de beslissing:

"De fans hebben zeer enthousiast gereageerd op de actie en het drama van Star Wars: The Bad Batch, en we zijn dan ook verheugd dat we het geanimeerde deel van het Star Wars-universum kunnen uitbreiden op Disney+."

Uitvoerend producent Dave Filoni voegde daaraan toe:

"Ik en het volledige team van Lucasfilm Animation willen Disney+ en de fans bedanken dat ze ons de kans geven om het verhaal van de Bad Batch door te vertellen."

Het is nog onduidelijk wanneer we seizoen 2 precies kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serieuze 'Fresh Prince of Bel-Air'-reboot komt in 2022
Series / Nieuws

Serieuze 'Fresh Prince of Bel-Air'-reboot komt in 2022

Ook de populaire serie met Will Smith ontkomt niet aan een reboot...

Eigenlijk zou er dit jaar al een Fresh Prince of Bel-Air-reboot met een serieuzere toon moeten komen, maar het lijkt er nu op dat door het wijzigen van de showrunners dit nu pas in 2022 zal zijn.

Volgens The Hollywood Reporter had de serie, die de titel Bel-Air[i] draagt, eigenlijk dit jaar al te streamen moeten zijn via streamingdienst Peacock maar door het vertrek van showrunner Chris Collins gaat dit niet door.

Als dat maar goed gaat
Blijkbaar was deze beslissing al genomen in december, maar is dit nu pas openbaar gemaakt. Collins werd eerder dit jaar al vervangen door Diane Houston, maar die heeft nu ook de serie verlaten. Schrijversduo T.J. Brady en Rasheed Newson nemen nu deze taak op zich. Het is voor beiden de eerste keer dat ze dienst doen als showrunner.

Of dit allemaal goed uitpakt is maar de vraag, want het is zelden een goed teken als er zoveel talent achter de schermen vertrekt. Peacock en de verschillende makers zouden van mening verschillen over de insteek van de serie, maar dat probleem lijkt nu te zijn opgelost.

Het is nog onduidelijk wanneer in 2022 we [i]Bel-Air
precies kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.