Apple TV+ dumpt zijn eerste serie van J.J. Abrams

Apple TV+ dumpt zijn eerste serie van J.J. Abrams

De serie Little Voice van J.J. Abrams gaat helaas niet meer door.

Jim Pedd, 6 augustus 2021 om 07:53

Apple TV+ heeft officieel een punt gezet achter z'n eerste serie. Op woensdag werd onthuld dat Little Voices geen tweede seizoen krijgt van de streamingdienst.
Het nieuws werd de wereld in gebracht door The Hollywood Reporter. Dat stelt dat de serie, die in juli 2020 zijn debuut beleefde op Apple TV+, ermee ophoudt. De serie vertelde het universele verhaal van het vinden van je authentieke stem ergens in het begin van je twintiger jaren.

Geen nieuw seizoen
De serie werd omschreven als een frisse, intens romantische serie waarin mensen dus zoeken naar zichzelf, en de moed vinden om daar gebruik van te maken.

Actrice Brittany O'Grady speelde de rol van Bess Alice King, een singer-songwriter die een doorbraak probeerde te maken in de muziekzaken in New York City. J.J. Abrams, Jessie Nelson, Ben Stephenson en muzikant Sara Barellies waren de uitvoerend producenten van de serie.

Maar Apple heeft dus besloten om de serie geen nieuw seizoen te geven. Gek is dat niet, want de serie leek niet heel erg aan te slaan bij het bredere publiek. Dat heeft nu dus geleid tot het cancellen.

Bron: THR

Lees meer over: Apple TV Plus, Little Voice, JJ Abrams

Populair nieuws