Fan van 'Westworld'? Dan kan je weer blij zijn!

Fan van 'Westworld'? Dan kan je weer blij zijn!

Het vierde seizoen gaat nu weer door met de opnames en daarmee komt de serie er weer snel aan.

Jim Pedd, 6 augustus 2021 om 07:16

Weken nadat de opnames van HBO-serie Westworld gedwongen werden stilgelegd vanwege een coronabesmetting op de set, zijn de opnames weer hervat. Goed nieuws dus voor fans van de serie.
Deadline meldt dat de opnames van de serie weer in volle gang zijn en "begin vorige week" werden hervat. De productie bevindt zich weer in de Melody Ranch-studio, waar eerdere seizoenen van de serie ook opgenomen zijn.

Westworld-seizoen
Interessant is dat Deadline ook meldt dat er nu een "eerste ontmoeting tussen" Aaron Paul's Caleb en Tessa Thompson's Charlotte Hale opgenomen werd. Dat is een Dolores-kloon die een leger van hosts bouwt om allerlei gruwelen mee te begaan.

De serie wordt behoorlijk grof naarmate de boel vordert. Jonathan Nolan, een van de co-bedenkers van de serie, vertelde dat de Man in Black van acteur Ed Harris helemaal los zal gaan. "Hij gaat iedereen vermoorden", stelde Nolan.

"Ik geloof er heel erg in dat alles geleid wordt door ironie. [William] wordt dat wat hij zo lang heeft beheerst, een host. Ik kan niet wachten om te zien hoe Ed iedereen gaat vermoorden." Acteur harris vertelde: "ik heb geen idee wat ze voor mij gepland hebben. Ik weet dat ik met Tessa werk. Hopelijk kunnen we wat schade veroorzaken."

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen te zien is. Het derde seizoen was in mei 2020 te zien.
Bron: Deadline

Lees meer over: Westworld, HBO, Lisa Joy, Jonathan Nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws