Nieuwe details over de 'Moana'-serie van Disney+

Nieuwe details over de 'Moana'-serie van Disney+

Moana komt in de loop van 2023 naar Disney+ en heeft nu nieuws voor je.

Jim Pedd, 7 augustus 2021 om 12:24

Walt Disney Animation Studios heeft een gloednieuwe studio geopend in Vancouver in British Columbia. Daar zal een nieuwe animatieserie ontwikkeld worden voor Disney+: Moana.
De Disney-film Moana kwam in 2016 uit en draaide om een bepaald niet traditionele Disney-prinses. In de film volgen we de reis van Moana die de tradities van haar dorp helemaal in de wind slaat en op een gevaarlijke reis op de wereldzeeën vertrekt.

Nieuwe serie
The Wrap meldt nu dat de studio in Vancouver flink uitgebreid wordt om daar de serie rond Moana te kunnen ontwikkelen. Het is bepaald niet de enige serie die hiervoor ontwikkeld wordt, er komen er nog veel meer aan horen we namelijk.

De studio opent in de loop van 2022 en dat betekent dat de serie ook nog wel even op zich laat wachten. In de aankondiging van Disney lezen we dat de serie gemaakt wordt voor de loop van 2023.

"In Burbank en Vancouver huizen we enkele van de meest getalenteerde kunstenaars en technici van de wereld. Wij geloven dat de verhalen die we vertellen en de visuele kwaliteit die we scheppen binnen elke locatie, de ongelofelijk hoge standaard ontmoet die wij voor onszelf gesteld hebben."

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Disney, Disney Plus, Moana

Populair nieuws