search

Ons nieuws van zaterdag 7 augustus 2021

'Addams Family'-serie van Netflix en Tim Burton vindt zijn Gomez Addams
Series / Nieuws

'Addams Family'-serie van Netflix en Tim Burton vindt zijn Gomez Addams

Eindelijk is de eerste acteur voor de langverwachte nieuwe versie van The Addams Family aangekondigd.

Netflix werkt momenteel aan de Addams Family-serie met de titel Wednesday. We wisten al dat Jenna Ortega de rol van Wednesday zal spelen, maar nu is ook bekend dat Luis Guzmán haar vader Gomez Addams zal spelen!

In de eigenzinnige live-action serie zien we hoe Wednesday Addams haar studententijd doorbrengt aan Nevermore Academy. Wednesday probeert haar ontluikende psychische gaves onder controle te krijgen en zet deze krachten in om een seriemoordenaar in haar woonplaats tegen te onthouden.

Het mysterie rondom de serie moorden is er een waarbij haar ouders 25 jaar eerder al betrokken waren. Ortega (The Babysitter: Killer Queen) speelt de zwartharige broer-martelaar in de serie.

Tim Burton aan boord
In februari werd al bekend dat de zwartgallige comedy-serie zal bestaan uit acht afleveringen dat niemand minder dan Tim Burton zal regisseren en produceren. Al Gough en Miles Millar doen dienst als showrunners.

Guzmán, die in meer dan 150 films peelde, zal de gastrol spelen van Gomez, patriarch van de familie Addams. De rol van Gomez werd eerder gespeeld door Raul Julia, John Astin en Tim Curry. In de recente animatiefilm uit 2019 hoorden we Oscar Isaac als Gomez.

Guzmán will appear in a guest-starring role as Gomez, Wednesday's father and patriarch of the Addams clan. Other actors that have played Gomez throughout the years include Raul Julia, John Astin, and Tim Curry, as well as others. In more recent times, Oscar Isaac voiced the character in 2019's Addams Family.

Guzmán has more than 150 acting credits to his name and has appeared in such films as Traffic, Boogie Nights, Punch-Drunk Love, and more. I personally never would have pegged Guzmán as the Gomez Addams type, but you know what? I'm here for it. I'd love to see him get weird and really embrace the role.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindigt 'The Handmaid's Tale' met seizoen 5?
Series / Nieuws

Eindigt 'The Handmaid's Tale' met seizoen 5?

Er wordt ondertussen al gesproken over een spinoff-serie met de titel The Testaments.

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale eindigde eerder dit jaar, maar Hulu liet al snel erna weten dat het groene licht was gegeven voor een vijfde seizoen. Maar is dit ook het laatste seizoen?

Gezien het verloop van de verhaallijn rond June Osborne (Elisabeth Moss) denken fans dat het vijfde seizoen wel eens haar eindpunt zou kunnen betekenen, maar achter de schermen moet blijkbaar nog steeds offcieel worden beslist hoe de serie gaat eindigen.

Jonathan Helman, hoofd van Scripted Originals voor Hulu, liet Deadline namelijk het volgende weten:

"The Handmaid's Tale is belangrijk voor ons. We willen de serie op een zo organische mogelijke manier eindigen, dus we praten constant met makers Bruce Miller, Elisabeth Moss en Warren Littlefield over dit euvel. We hebben helaas nog geen antwoord, maar verwachten deze wel in de komende maanden te kunnen geven."

Een vervolg op komst
Er wordt momenteel hard gewerkt aan het vijfde seizoen, maar zelfs als de serie daarmee eindigt, betekent dat niet dat we niks meer van de wereld van The Handmaid's Tale zullen zien.

Hulu heeft namelijk in 2019 de rechten bemachtigd van Margaret Atwoods sequel-boek The Testaments. Er wordt nu onderzocht hoe dat verhaal het beste toegepast kan worden. Aldus Helman:

"De gesprekken over The Testaments zijn nauw verbonden met de gesprekken over The Handmaid's Tale. De verhalen van Margaret Atwood zijn ontzettend belangrijk voor het Hulu-merk. We willen dan ook de meest organische manier vinden om de verhalen met elkaar verbinden."

Hoe dat allemaal zal verlopen, is nog maar de vraag. The Testaments speelt zich namelijk jaren na The Handmaid's Tale af en vertelt het verhaal niet vanuit het perspectief van June, maar drie andere vrouwen uit Gilead.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een live-action 'Star Trek'-serie aangekondigd
Series / Nieuws

Nog een live-action 'Star Trek'-serie aangekondigd

Er komt een Star Trek-serie die draait om Starfleet Academy aan. Dat is pas top.

Er wordt aan nog een nieuwe Star Trek-serie gewerkt door Paramount+. Het gaat om een serie die draait om Starfleet Academy.

Sinds 2017 is de Star Trek-franchise niet gewoon springlevend, maar echt helemaal uitgebarsten lijkt het wel. Er worden meerdere series gemaakt en er zitten er nog heel wat aan te komen.

Nieuwe series
Er wordt momenteel gewerkt aan Star Trek: Prodigy en Star Trek: Strange New Worlds als nieuwe series. Maar er is meer op komst, want zo werkt men aan een Section 31-serie, rond het personage van actrice Michelle Yeoh. En er zit er dus nog eentje aan te komen rond Starfleet Academy.

Dat onthulde Kutzman tijdens een interview met The New York Times. "Ik denk dat we pas net begonnen zijn. Er zit zoveel meer aan te komen," onthulde hij. Daarna vertelde hij over de Starfleet Academy-serie.

Er is weinig bekend over de serie, maar het potentieel is natuurlijk groot. Als er een episodisch format gehanteerd wordt, zou de serie uiteenlopende aspecten van de Academy kan bekijken. Door de Starfleet Academy te verkennen, wordt een belangrijk element van de serie bovendien uitgediept.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je fantasy-serie 'The Witcher' op Netflix moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je fantasy-serie 'The Witcher' op Netflix moet kijken

'The Witcher' is een stoere spannende fantasy-serie met Henry Cavill (Superman) in de hoofdrol.

The Witcher is een spannende, succesvolle serie, te zien op Netflix. Deze actie fantasy-serie heeft een indrukwekkende cast met Henry Cavill, Freya Allan en Anya Chalotra in de hoofdrollen. S1 bestaat uit 8 afleveringen. Seizoen twee van komt eraan, maar fans moeten nog wachten tot eind 2021.

The Witcher is een fantasy-drama op Netflix, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks (en game, hierover later meer) van de schrijver Andrzej Sapkowski. The Witcher speelt zich af in een fictieve, middeleeuws geïnspireerde wereld. Het eerste seizoen van de show volgt Geralt of Rivia, kroonprinses Ciri en de tovenares Yennefer van Vengerberg.Gerald wordt gespeeld door Henry Cavill (Superman). De rol van Ciri wordt gespeeld door Freya Allan (Gunpowder Milkshake), en Yennerfer door Anya Chalotra (Wonderlust). Je volgt deze personages op verschillende tijden die voor hun eigen ontwikkeling belangrijk zijn.

Uiteindelijk komt alles samen in een spannende eindstrijd voor Sodden Hill. Vooral de verschillende tijdlijnen maken het een spannende en verrassende serie voor de fantasy-fans.Game
Belangrijk voor de populariteit van Gerald en zijn avonturen, is het computerspel The Witcher, uitgebracht in 2007. Het spel is beroemde om zijn filmische scenes, vanwege realistische gevolgen op beslissingen en het gebrek aan zwart-wit moraal. De producenten van de serie hebben wel gezegd dat de serie uiteindelijk is gebaseerd op de boeken, en niet de serie.

Boeken
De belangrijkste boeken voor de serie zijn 'The Last Wish' en 'Sword of Destiny'. Dit zijn verzamelingen korte verhalen die voorafgaan aan de Witcher-saga van schrijver Andrzej Sapkowski. Hij is de meeste vertaalde Poolse schrijver en dit bronmateriaal is dat ook al in 37 talen vertaald.

Oorspronkelijk was het plan op van The Witcher een film te maken, maar de uitdaging om van 8 boeken 1 film te maken was te ingewikkeld. Netflix vond dit wel interessant en nam de productie over. Dat de game zo populair was, heeft zeker meegeholpen.Op IMBd krijgt The Witcher een 8,2, op Rotten Tomatoes zelfs 91%!

Vervolg
Netflix kondigde eind 2019 een tweede seizoen aan, waarvan de productie begin 2020 in Londen zou beginnen, voor een geplande release in 2021. Zomer 2021 is aangekondigd dat ondanks wat opname-uitdagingen het tweede seizoen eind 2021 in première zal gaan.Wist je dat...
- Henry Cavill echt heel graag de rol van Gerald scoren. Toen Cavill voor het eerst hoorde dat de show werd gemaakt, heeft hij zijn agenten behoorlijk lastig gevallen om een afspraak met Netflix te krijgen.

- De beroemde badkuip scène uit het spel komt gelukkig terug in de serie, tot vreugde van de fans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-reünie nu al aanstaande?
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-reünie nu al aanstaande?

Er zouden zomaar wat castleden alsnog bij elkaar kunnen komen!

Actrice Kaley Cuoco ziet het nu al zitten als The Big Bang Theory een Friends-achtige reünie krijgt. Wat haar betreft moet die er gewoon snel gaan komen. Maar nog wel over een paar jaar.

Cuoco sprak met de site Variety over de serie waar zij mee doorbrak: The Big Bang Theory. De sitcom wordt vaak gezien als een soort geestelijke opvolger van Friends, met zijn focus op een ensemble van vrienden die samen het leven heerlijk doormaken.

Een reünie maken
"Toen ik [naar de Friends-reünie] keek, dacht ik: dit wil ik ook ooit doen met onze serie," begon de actrice. En ruimte zal er ook wel zijn daarvoor, want de serie deed het bijzonder goed tijdens zijn twaalf jaar durende cyclus.

In het verleden zei Cuco al eens dat ze zo'n reünie graag zou willen maken, al denkt ze wel dat er wat jaren tussen de finale en de reünie moeten zitten. "Ik sta er zeker voor open om er een voor ons te maken. Maar het moet over een paar jaar komen, of op het moment dat iedereen ervoor open staat."

"Het was voor ons allemaal een levensveranderende ervaring en het zou geweldig zijn om dat te maken voor de fans. Omdat we zo'n geweldige fans hadden, die zo lang bij ons bleven."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 onthult z'n première én eerste heftige beelden
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 onthult z'n première én eerste heftige beelden

De serie Stranger Things gaat dan eindelijk snel verder op Netflix.

Er is vrijdag een blik vrijgegeven op het vierde seizoen van de serie Stranger Things. En dat niet alleen: Netflix heeft het nieuws dat iedereen vreesde bevestigd.

In mei kregen we al een teaser voor het vierde seizoen te zien. Daarin zagen we een rits kinderen met kaalgeschoren koppies in een institutie zitten. Een stem, waarvan we aannamen dat het Dr. Martin Brenner was, kwam binnen lopen en zei: "Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie gepland". Vandaag zijn er meer beelden van het nieuwe seizoen.

Nieuwe teaser
Netflix kwam met een gloednieuwe teaser voor het vierde seizoen van Stranger Things. In die nieuwe beelden zien we een heleboel verschillende flitsen van het nieuwe seizoen van de serie. En die beloven een boel spektakel, maar lijken ook duidelijk in het verhaal van hoofdpersoon Eleven te duiken.

Hoewel de teaser natuurlijk goed nieuws was, heeft Netflix ook minder goed nieuws, de serie krijgt namelijk pas in 2022 een nieuwe reeks afleveringen.Stranger Things seizoen 4 is het begin van het einde van de serie, want er wordt nu langzaam naartoe gewerkt. Naar verluidt is seizoen 5 het laatste.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flight Attendant' had veel duisterder moeten zijn
Series / Nieuws

'The Flight Attendant' had veel duisterder moeten zijn

Kaley Cuoco voorkwam dat de serie The Flight Attendant het helemaal overdreef.

Kaley Cuoco maakte de serie The Flight Attendant een stuk minder duister. De actrice staat bekend om haar rol van Penny in de twaalf seizoenen van The Big Bang Theory, maar wist heel wat mensen te verbazen met haar nieuwe serie.

In The Flight Attendant speelt de actrice de rol van Cassie Bowden, een roekeloze alcoholist. De serie ging in november 2020 van start op HBO Max en er werd snel een nieuw seizoen besteld.

Minder duister
De serie draait er vooral om dat Cassie op een ochtend wakker wordt in een hotelkamer in Bangkok, na een one-night stand met een passagier. In de ochtend blijkt hij dood te zijn, waarop ze de plek opruimt en weer aan het werk gaat. In New York pakt de FBI haar op, waarna ze betrokken raakt bij een gruwelijk moordmysterie.

Het klinkt als een duistere serie, maar er zitten ook komische elementen aan de serie. Deze is gebaseerd op het boek van Chris Bohjalian, en volgens Cuoco zorgde zij voor die drastisch andere toon, want het bronmateriaal wat juist erg duister.

"Het boek is heel duister en er zit geen greintje humor in. Het boek was geweldig, maar ik vond dat we wat Cuoco-ismes in de serie moesten brengen. Er moest wat belachelijkheid in zitten en wat meer kat-en-muisspel en wat meer plezier."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom vertrok de hoofdrolspeler van 'Law & Order'? Hij onthult het eindelijk
Series / Nieuws

Waarom vertrok de hoofdrolspeler van 'Law & Order'? Hij onthult het eindelijk

Acteur Chris Meloni stopte bij Law & Order: Special Victims Unit en onthult nu waarom.

Acteur Christopher Meloni heeft voor het eerst onthuld waarom hij in 2011 stopte met de serie Law & Order: SVU. Meloni speelt nu de hoofdrol in Law & Order: Organized Crime, de nieuwste toevoeging aan de Law & Order-franchise van Dick Wolf.

Meloni debuteerde in 1999 in de serie Law & ORder als Elliot Stabler, en speelde 12 seizoenen de hoofdrol samen met Mariska Hargitay als Captain Olivia Benson. Zij was de detective-partner van Stabler. Het duo was de voornaamste focus van de serie en was een van de meest succesvolle duo's in de franchise.

Waarom vertrekken?
Tijdens een interview vertelde Meloni waarom hij precies besloot te stoppen met de serie. Hij vertrok heel plotseling aan het einde van het twaalfde seizoen, wat kwam door geflopte contractonderhandelingen.

Het seizoen eindigde dan ook met een finale waar niemand door rekende op het vertrek van Stabler. Veel fans waren dus enorm geschrokken.

"Nou, als het dit is", wat verwees naar het geldbedrag dat hem geboden werd, "dan is dit de manier waarop je ermee om kan gaan zodat je dit niet hoeft te betalen", waarmee hij verwees naar het bedrag dat hij wilde. En dus werd Meloni creatief:

"Ik dacht: breng mij dan in plaats van voor 22 afleveringen, terug voor 9. Of breng mij terug voor 18 afleveringen. Ze kwamen letterlijk op een donderdagavond langs en zeiden: 'Dit is de deal. Morgen willen we je reactie. Het is deze manier of geen manier'." Dat voelde voor Meloni niet goed en dus besloot hij er de brui aan te geven.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details over de 'Moana'-serie van Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe details over de 'Moana'-serie van Disney+

Moana komt in de loop van 2023 naar Disney+ en heeft nu nieuws voor je.

Walt Disney Animation Studios heeft een gloednieuwe studio geopend in Vancouver in British Columbia. Daar zal een nieuwe animatieserie ontwikkeld worden voor Disney+: Moana.

De Disney-film Moana kwam in 2016 uit en draaide om een bepaald niet traditionele Disney-prinses. In de film volgen we de reis van Moana die de tradities van haar dorp helemaal in de wind slaat en op een gevaarlijke reis op de wereldzeeën vertrekt.

Nieuwe serie
The Wrap meldt nu dat de studio in Vancouver flink uitgebreid wordt om daar de serie rond Moana te kunnen ontwikkelen. Het is bepaald niet de enige serie die hiervoor ontwikkeld wordt, er komen er nog veel meer aan horen we namelijk.

De studio opent in de loop van 2022 en dat betekent dat de serie ook nog wel even op zich laat wachten. In de aankondiging van Disney lezen we dat de serie gemaakt wordt voor de loop van 2023.

"In Burbank en Vancouver huizen we enkele van de meest getalenteerde kunstenaars en technici van de wereld. Wij geloven dat de verhalen die we vertellen en de visuele kwaliteit die we scheppen binnen elke locatie, de ongelofelijk hoge standaard ontmoet die wij voor onszelf gesteld hebben."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt eindelijk een serie compleet en voegde meer toe deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ maakt eindelijk een serie compleet en voegde meer toe deze week

Check hier welke series allemaal nieuw zijn op streamingdienst Disney+ deze week.

Vandaag kijken we naar alle nieuwe series die je sinds deze week op Disney+ kan streamen. Daar zit er eentje tussen die je niet direct zou verwachten, namelijk het zevende en laatste seizoen van Agents of SHIELD. En dat is zeker niet het enige!

Monsters at Work (S01E06): Wanneer Tylor de favoriete frisautomaat van MESCOT stukmaakt, moet er een nieuwe komen.

Rel: Rel is een komedie over een pas gescheiden man en vader in de West Side van Chicago, die terug het uitgaanscircuit inspringt en vaak het slachtoffer wordt van zijn eigen goedbedoelde hoogmoed.

When Sharks Attack: Van de Amerikaane kust tot exotische stranden overal ter wereld, het aantal aanvallen door haaien is overal gestegen het afgelopen half jaar.

Agents of SHIELD (seizoen 7): Een groep agenten binnen de organisatie SHIELD onderzoekt alles wat nieuw, vreemd en onbekend is over de hele wereld en beschermt zo het gewone van het ongewone.

Short Circuit (seizoen 2): Een experimenteel, innovatief programma waarbij iedereen in Walt Disney Animation Studios een idee kan pitchen en geselecteerd kan worden om er een korte film van te maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-trailer hint naar de dood van Maggie
Series / Trailer

'The Walking Dead'-trailer hint naar de dood van Maggie

Overleeft onze heldin Maggie nog wel dit laatste seizoen van The Walking Dead?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer voor The Walking Dead seizoen 11 lijkt te hinten naar de dood van Maggie, het personage van actrice Lauren Cohan. We weten al dat het elfde seizoen van de serie het laatste wordt.

Dat feit verzekert ons er natuurlijk al van dat er een heleboel gruwelijke momenten aan zitten te komen voor de geliefde personages. En als het aankomt op personages, zijn er weinig zo populair als Maggie Rhee.

Mogelijk dood
Maggie is al aanwezig sinds het tweede seizoen van de serie en had een relatie met eveneens fanfavoriet personage Glenn. Cohan stopte halverwege het negende seizoen met de serie, maar keerde aan het einde van het tiende seizoen terug. Maar zij nam de Reapers mee, gruwelijke schurken.

Het personage lijkt centraal te staan in de nieuwe actie van het elfde seizoen. Daarin zien we haar worsteling met Negan, die haar man voor haar ogen doodde en dat op gruwelijke wijze deed.

Maar nu lijkt het erop dat het er niet heel goed voor staat met het lot van Maggie. Sterker nog: in de nieuwe trailer zien we beelden die er zomaar op zouden kunnen hinten dat ze het niet gaat overleven. De trailer eindigt met een shot waarin Maggie echt aan haar vingertoppen hangt en haar grip verliest.

Check de beelden hieronder:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' heeft nu al een verrassing voor je
Series / Foto's

'The Crown' heeft nu al een verrassing voor je

Het vijfde seizoen van The Crown heeft een beeld van Princess Diana.

Er is een foto geknipt van de set van The Crown. Daarop zien we actrice Elizabeth Debicki voor het eerst als Princess Diana.

De Australische actrice tekende voor het vijfde seizoen van de zeer goed ontvangen en bijzonder populaire Netflix-serie. Ze volgt Emma Corrin op, die de rol van Lady Diana Spencer als eerste speelde in de serie.

Vijfde seizoen
Het vijfde seizoen van de serie speelt zich af begin jaren negentig en draait vooral om de termijn van John Major als premier van Engeland. We zien een nieuwe rits acteerveteranen. Zo is Imelda Staunton gecast als Queen Elizabeth en speelt Jonathan Pryce de rol van Prince Philip. Jonny Lee Miller is verder te zien als Major.

De opnames van het vijfde seizoen zijn intussen in volle gang. People Magazine wist de hand te leggen op een beeld van Debicki als Princess Diana. De dertigjarige actrice werd als het personage gespot in Schotland, waar ze heel casual kleren aan had.

Naast haar lopen twee jonge acteurs die gecast zijn als Prince William en Prince Harry. De foto is bijzonder, omdat deze zo door een paparazzi gemaakt had kunnen worden, precies waar Diana zo erg mee worstelde.

Check de foto hier bij People.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Revolutionaire 'Star Wars'-techniek blijkt niks voor acteurs
Series / Nieuws

Revolutionaire 'Star Wars'-techniek blijkt niks voor acteurs

Bill Burr kan zo'n beetje niets met de Volume-techniek van The Mandalorian.

Stand-up komiek Bill Burr onthulde dat hij moeite had met de opnames van The Mandalorian. Hij speelde de rol van Migs Mayfeld in het eerste seizoen van de serie, een voormalig scherpschutter van het Keizerrijk die nu als huurling werkt.

In het eerste seizoen zette Din Djarin hem gevangen en in het tweede seizoen riep Din diens hulp in om hem te helpen bij het vinden van het schip van Moff Gideon. Fans vonden het een geweldig personage en dat hij een mooie verhaallijn kreeg in het tweede seizoen hielp enorm in die waardering.

Helemaal niets
De serie The Mandalorian wordt opgenomen in The Volume. Dat is een heel nieuwe manier om films op te nemen, ontwikkeld door Industrial Light and Magic, in samenwerking met Epic Games, waarbij op grote gekromde LED-schermen digitale achtergronden geprojecteerd worden, gesynchroniseerd met camerabewegingen.

Het maakt het kosteneffectief om scènes op te nemen. Bovendien is het makkelijker om digitale effecten toe te voegen, omdat je minder rekening hoeft te houden met de manier waarop bijvoorbeeld iets reflecteert op het hoofd van personages.

Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is om dit op te nemen. "Terwijl je met iemand praat, beweegt de camera achter je en wat achter jou zit, beweegt mee. Je krijgt een soort duizelig gevoel daarvan. Daarom vind ik het acteerwerk in die scènes ook zo goed, want je moet als acteur echt je werk begrijpen. Als je om je heen kijkt, donder je om."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nòg een Disney+-serie op komst van Marvel Studios?
Series / Nieuws

Nòg een Disney+-serie op komst van Marvel Studios?

James Gunn wil een Guardians of the Galaxy-serie maken voor Disney+.

Als James Gunn de kans krijgt, maakt hij straks niet alleen een serie voor DC Comics, maar ook voor Marvel Studios. Hij wil een spin-off maken van zijn succesvolle Marvel Studios-films, Guardians of the Galaxy.

Gunn stelt tijdens een interview dat hij dolgraag een serie wil maken over de Ravagers. Dat is een groep ruimtepiraten die een belangrijke bijrol heeft in de film Guardians of the Galaxy.

Wat zijn de Ravagers?
De Ravagers zijn een soort buitenaards misdaadsyndicaat, dat bestaat uit een hele rits ruimtepiraten, huurlingen en ervaren bandieten. Er zijn overal facties, elk met een eigen leider.

De erecode onder de Ravagers is dat je niet van andere Ravagers steelt, of in kinderen handelt. Hoofdpersoon Peter Quill wordt na het overlijden van zijn moeder ontvoerd door Ravager Yondu Udonta.

"Ik heb altijd gedacht dat er een geweldige serie te maken zou zijn over de Ravagers," aldus Gunn. Het maakt hem niet zoveel uit wat het uitgangspunt is, maar hij had het idee al eens geopperd bij Marvel-baas Kevin Feige, tijdens de opnames van de allereerste film. "Hij zei: als dit een hit is, mag je doen wat je wil.". Maar vooralsnog dus nog niet die serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' vindt weer twee cruciale castleden voor seizoen 11
Series / Nieuws

'The Walking Dead' vindt weer twee cruciale castleden voor seizoen 11

Het elfde seizoen van The Walking Dead vindt weer belangrijke castleden.

Ian Anthony Dale en Laurie Fortier hebben getekend voor het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Dat meldt het vakblad Deadline vandaag.

Dale speelt de rol van Toni, "iemand die al lang lid is van de groep die recent door onze helden ontdekt is" en wiens bestaan "invloed op hen heeft op manieren die niemand zich kon voorstellen". Fortier zal de rol van Agatha spelen, maar meer is daar niet over bekend gemaakt.

Nieuwe castleden
Tomi en Agatha hebben geen tegenhangers in de comics van Robert Kirkman. Maar we weten ook dat een van hen een soort draai geeft aan de pagina's van The Walking Dead waar de serie op gebaseerd is.

"We proberen altijd gebruik te maken van de thema's en grote gebeurtenissen en ideeën die Kirkman had, omdat hij gewoon enorm goede plottwists bedenkt," vertelde showrunner Angela Kang.

"Hij heeft interessante nieuwe groepen of filosofieën bedacht om te dealen met de apocalypse, dus we brengen een hommage daaraan en blijven waar aan de dingen die ons als lezer zo trekken tot het bronmateriaal."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Stranger Things' echt een spin-off? Een van de makers geeft antwoord
Series / Nieuws

Krijgt 'Stranger Things' echt een spin-off? Een van de makers geeft antwoord

Krijgt de serie Stranger Things van Netflix een spin-off? Shawn Levy reageert!

Stranger Things is dominant geworden op Netflix. De serie krijgt mogelijk nog maar twee seizoenen en dan is het hoofdverhaal voorbij. Maar producent Shawn levy laat weten dat er gesprekken zijn geweest over een mogelijke spin-off.

"Ik zou zeggen dat duidelijk is dat het natuurlijk een overkoepelende serie is, de franchise misschien wel in de geschiedenis van Netflix," deelde Levy met Collider. "Natuurlijk zijn er andere series met een belangrijke rol in hun evolutie, maar Stranger Things heeft 196 miljoen kijkers gehad sinds wij begonnen zijn."

Een spin-off maken
"Daarom hebben we dan ook gezegd dat wij het wel zien zitten om een spin-off te maken, de franchise, personages en mythologie verder uit te bouwen. En die gesprekken zijn nauwelijks veranderd, maar bestaan ook nauwelijks," ging hij verder.

Het eerste seizoen had een hoofdrol voor Winona Ryder en een cast van heel andere castleden die nog geen naam voor zichzelf hadden gemaakt. Maar sinds de lancering is iedereen enorm bekend geworden.

Netflix zou goed een spin-off kunnen ontwikkelen, vooral omdat de serie zo ontzettend populair is gebleken bij de kijker.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.