Netflix-serie 'The Sandman' weer een stap dichterbij

Netflix-serie 'The Sandman' een stap dichterbij

De serie The Sandman van Neil Gaiman is klaar met z'n opnames.

Jim Pedd, 8 augustus 2021 om 09:15

Tien maanden sinds de opnames van Netflix-serie The Sandman van start gingen, kunnen de camera's stoppen met draaien. De opnames zijn namelijk officieel afgerond.
Dat nieuws komt van schrijver en bedenker Neil Gaiman zelf. Hij onthulde het nieuws officieel op zijn Tumblr-account. Het mooie is dat de opnames dus klaar zijn en dat de visuele effecten en de post-productie van start zijn. Fans moeten nog wel even wachten, want het kan nog even duren voordat iets te zien kan zijn.

Nog even wachten
"We hebben we opnames van seizoen 1 afgerond en moeten nu allemaal geduldig zijn terwijl de VFX en dat soort dingen gedaan worden, muziek geschreven en opgenomen wordt enzovoorts," schrijft Gaiman op zijn Tumblr

"Ik weet geen releasedatum en ik weet ook niet wanneer de trailer uitgebracht wordt. het voelt als Sandman. Ik weet niet of dat betekent dat mensen die tv kijken ervan zullen houden, al hoop ik van wel, maar ik vermoed dat als je van Sandman houdt en je het op tv wil zien, je hier dan van zal houden. (En ik denk dat Tom Sturridge een ster is nadat het eerste seizoen te zien is.)"

Sturridge speelt de rol van Dream in de aankomende serie. Verder is Gwendoline Christie te zien als Lucifer, Charles Dance als Roderick Burgess, speelt Asim Chaudhry de rol van Abel, Kirby Howell-Baptiste die van Death en mason Alexander Park die van Desire. Tot slot is Sanjeev Bhaskar te zien als Cain.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman, Opnames

Populair nieuws