search
Prime Video trekt de stekker uit 'Panic'
Series / Nieuws

Prime Video trekt de stekker uit 'Panic'

Paniek voor de makers, want Panic gaat niet meer verder op Prime Video.

Prime Video heeft z'n Young Adult-serie Panic al na 1 seizoen geannuleerd. De serie ging in mei 2021 van start en had een eerste seizoen met tien afleveringen van elk een uur.

Panic was gebaseerd op een boek geschreven door Lauren Oliver uit 2014. De serie volgt een groep middelbare scholieren, heuse laatstejaars, die meedoen met een jaarlijkse wedstrijd waarin ze gevaarlijke uitdagingen moeten vervullen in ruil voor geld. De prijs is zo groot dat ze kunnen ontsnappen aan de kleine stad waarin ze wonen.

Geen paniek
Deadline meldt nu dat Panic niet terugkeert voor een tweede seizoen. Daarmee wordt de eerste reeks afleveringen dus ook meteen de laatste.

Hoofdrollen in de serie waren er voor Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Camron Jones, Ray Nicholson, and Enrique Murciano. De serie wordt geannuleerd nadat deze op IMDb een score van 6,5 heeft en een rating van 65% op Rotten Tomatoes.

Echt goed scoorde de serie dus niet. De behoorlijk grote diversiteit aan genres waar de serie aanspraak op maakte - van avontuur tot misdaad en horror - bleek niet voldoende om genoeg mensen te trekken voor een tweede seizoen. Helaas!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen