Wanneer is 'Stranger Things' seizoen 4 te zien?

Wanneer is 'Stranger Things' seizoen 4 te zien?

Mocht je hopen op een release dit jaar, hebben we slecht nieuws voor je.

Jim Pedd, 8 augustus 2021 om 08:38

Netflix laat weten dat de serie Stranger Things in 2022 verder gaat met z'n vierde seizoen. Wanneer dat seizoen precies verschijnt weten we niet, al maakte Netflix wel bekend dat de serie dat in de loop van 2022 online mag zetten.
Daarmee hebben we uiteindelijk bijna drie jaar, misschien uiteindelijk wel echt drie jaar, moeten wachten op het seizoen. De derde rits afleveringen verscheen namelijk in juli 2019 op Netflix.

Flink vertraagd
Waar de opnames van het vierde seizoen in februari 2020 van start gingen, werden die in maart vanwege corona stilgelegd. Pas in september werden ze hervat en op dit moment zijn de castleden nog altijd bezig met de opnames van het vierde seizoen.

Gezien de grote cliffhanger aan het einde van het derde seizoen, vroegen velen zich af hoe de serie verder zou gaan. En nu moeten we dus nog behoorlijk lang wachten op het nieuwste seizoen.

Gelukkig heeft Netflix in een nieuwe trailer voor het vierde seizoen bevestigd dat de serie seizoen 4 in 2022 online zet. Wanneer precies is nog niet bekend. De volgende stap is natuurlijk het onthullen van de datum waarop het nieuwe seizoen gelanceerd wordt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, Stranger Things, Millie Bobby Brown, Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy

Populair nieuws