'Extant' krijgt tweede seizoen

Halle Berry zal opnieuw de rol spelen van astronaut Molly.

Zilko Tarici, 25-12-2014 14:23

CBS heeft bevestigd dat er een tweede seizoen komt van hun sciencefiction-dramaserie Extant. Er verandert een en ander op het gebied van de cast, maar Halle Berry zal vooralsnog terugkeren als ISEA-astronaut Molly.In het eerste seizoen zagen we hoe Molly terugkeerde uit de ruimte en op mysterieuze wijze zwanger raakte. In het tweede seizoen zien we hoe ze haar buitenaardse zoon opjaagt, die dreigt het menselijk ras uit te roeien.
Acteurs Hiroyuki Sanada en Michael O'Neill keren volgend seizoen niet terug en Goran Visnjic als Molly's echtgenoot en Camryn Manheum als een collega van Molly krijgen kleinere rollen en zullen alleen in de eerste paar afleveringen van het seizoen te zien zijn. Acteurtje Pierce Cagnon, die Molly's androïde zoontje speelt, en Grace Gummer zullen beiden voor een volledige rol terugkeren. Wegens de nieuwe verhaallijn zullen er ook nieuwe castleden aan de serie worden toegevoegd.

Het is vrij opmerkelijk te noemen dat Extant een tweede seizoen krijgt. De serie kreeg de nodige aandacht afgelopen zomer, maar de critici waren niet erg enthousiast. Extant werd verder aardig bekeken, maar niet zo goed als CBS had gehoopt.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: extant, halle berry, steven spielberg, hiroyuki sanada, goran visnjic

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in